Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Zondagspuzzel [7]

31 juli 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande woordzoekpuzzel op, volg de instructies, …en win!

 

 

 

 

Klik op de puzzel om de PDF te downloaden.

Ga naar puzzelbreinactie.nl/hbn-mp en vul de oplossing in. Als deze correct is mag u zich inschrijven voor een GRATIS PUZZELBOEK van PuzzelBrein ter waarde van € 12,50.

 

Hierin staan 36 puzzels waaronder Kruiswoordpuzzels, Sudoku’s, Woordzoekers en Quizpuzzels. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen. De totale waarde van de prijzenpot is ruim 20.000 euro, met prijzen zoals een kampeercheque, een audioset, elektrische apparaten, leuke hebbedingetjes, hotelarrangementen en nog veel meer.

 

Actievoorwaarden

De aanvraag wordt alleen geaccepteerd als u:

  • meerderjarig bent
  • zich de afgelopen 12 maanden niet aanmeldde voor deze actie
  • toestemming geeft om later per e-mail aanbiedingen van PuzzelBrein te ontvangen (u kunt zich op ieder gewenst moment ook weer uitschrijven).

 

 

 

 

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven