Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Kinderen rennen voor Stichting Happy Hippo

28 juli 2022     Ingezonden door Anke Peeters

 

De afgelopen weken haalden de kinderen van de Kober kinderopvang in de Haagse Beemden geld op met een sponsorloop voor Stichting Happy Hippo. Er werd maar liefst € 3.022,05 opgehaald. Met het geld maakt Stichting Happy Hippo onder andere welkomsttassen voor kinderen en jongvolwassenen die opgevangen worden in een crisisopvang voor huiselijk geweld.

 

Op verschillende locaties in de Haagse Beemden hebben de kinderen hun beste beentje voorgezet. Samen renden ze voor Stichting Happy Hippo. Ouders, familie, vrienden en kennissen sponsorden de kinderen. Er werden parcoursen uitgezet en rondjes om de scholen gerend. Iedereen deed fanatiek mee. Unitmanager Anja Struikman en pedagogisch medewerker Marieke van Hemert hebben zelf een middag geholpen bij Stichting Happy Hippo met het inpakken van de tassen.

 

“Het is een hele mooie stichting waar vrijwilligers zich inzetten voor kinderen in de omgeving van Breda. Daarom wilden we juist voor Stichting Happy Hippo geld ophalen”, aldus Anja. “We hebben zelf meegewerkt aan het inpakken van de tassen. Het is echt mooi om te zien wat deze vrijwilligers maken voor kinderen die dit door omstandigheden dubbel verdienen.”

 

Donderdag 21 juli kwam Inge Stoof van Stichting Happy Hippo langs om het bedrag in ontvangst te nemen. Het geld werd verzameld in een groot zelfgemaakt spaarvarken en overhandigd aan Inge. “Wauw! Hier zijn we zeker heel blij mee. Nu kunnen we voor heel veel kinderen aan de slag.”

 

“We kijken terug op een hele geslaagde actie. We zijn iedereen die geld heeft gesponsord heel dankbaar”, zegt Marieke. “Een applaus voor jezelf!” Als afsluiting rennen alle kinderen nog één ererondje voor Stichting Happy Hippo.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven