Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Kom jij ook naar de Buurtcamping?

21 juli 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Foto Jan Brouwer

 

Het is bijna zover, op 26, 27 en 28 juli start voor de eerste keer in Park Kesteren de Buurtcamping. Deze driedaagse activiteit is georganiseerd door Ontmoetingscentrum De Sleutel, Kinderboerderij De Sik, Grote Broer en Grote Zus, actieve wijkbewoners en de gemeente Breda.

 

Geen overnachtingen op de Buurtcamping, maar gewoon lekker in je eigen bed slapen. Een gezellige Buurt(dag)camping voor jong en oud. Burgemeester Depla komt dinsdag aan het eind van de middag hoogstpersoonlijk langs om een kijkje te nemen.

 

De verkoop van de gouden bandjes, € 7,50 per persoon voor drie dagen, is al in volle gang. Zij zijn te koop bij Ontmoetingscentrum De Sleutel en bij Kinderboerderij De Sik tijdens de reguliere openingstijden. Het programma laat zien dat de dagen goed gevuld zijn met leuke activiteiten die op verschillende locaties worden gehouden. En zoals het op een echte camping eraan toe gaat zal er iedere avond muziek zijn en een gezellige gezamenlijke maaltijd.

 

Behalve op donderdag, dan kunt u deelnemen aan de familiepicknick. De aanvangstijd is op alle drie de dagen om 12.00 uur. Op dinsdag en woensdag eindigt dit zomergebeuren om 22.00 uur, op donderdag wordt de Buurtcamping al springend met een clinic van Kangoo Jumps clinics beëindigd om 16.00 uur.

 

Sociale cohesie versterken

De Buurtcamping is een landelijk initiatief dat tien jaar geleden in Amsterdam is begonnen met als doel om mensen uit de wijk, die misschien niet op vakantie gaan, leuke dingen met elkaar te laten doen. Zo leren zij elkaar beter kennen en kan het de sociale cohesie in de wijk versterken. Bent u nieuwsgierig geworden? Koop dan een gouden bandje bij een van de bovengenoemde adressen en doe gezellig mee!

 

F: desleutelbreda
F: Kinderboerderij-de-Sik
F: grotebroer.haagsebeemden

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven