Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Juf Carla zwaait af

20 juli 2022     Ingezonden door Anja van de Zanden

 

Op vrijdag 15 juli was er iets te vieren op De Werft! Na een dikke veertig jaar als juf van de jongste kinderen van De Werft, nam Carla van Kaam afscheid!

 

Carla begon haar Werft-loopbaan in 1980, indertijd nog als hoofdleidster van de kleuterschool. Na de integratie van kleuter- en lagere school (1985) heeft zij nog enige jaren de functie van adjunct-directeur mogen vervullen om daarna weer vol enthousiasme al haar energie te steken in de kinderen van haar eigen groep 1-2.

 

Bij Carla wisten de kinderen precies waar ze aan toe waren. Zij werden flink uitgedaagd en ook creatief aan het werk gezet. Carla ging met haar tijd mee. Haar kleuters hadden het fijn bij haar!

 

Op haar afscheidsdag mocht zij samen met haar gezin genieten van voordrachten van alle groepen, gevolgd door een gezellige afscheidsborrel met (oud-)collega´s.

 

Na 46 jaar onderwijs gaat Carla met pensioen en is De Werft een vertrouwd gezicht armer. Over niet al te lange tijd mag ze thuis van kleine kinderen gaan genieten! Zeker weten dat dat ook weer vol enthousiasme gaat!

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven