Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

MC Roadrunnerrit zeer geslaagd

20 juli 2022     Ingezonden door Rien Huijbregts, MC Roadrunner

 

Op zondag 3 juli was het bij het Veehandelshuis weer een leuke drukte van af en aan rijdende motoren. Zij namen deel aan deze tourritten met daarin de keuze van de rijder voor 120 of 210 km. De ritten waren georganiseerd en uitgezet door de lokale motorclub MC Roadrunner.

 

Op deze mooie dag waren 84 deelnemende motorrijders/rijdsters afgekomen, waarvan een aantal ook uit België en zelfs vanuit de Zaanstreek. Laatstgenoemde deelnemers hadden dan nog zo’n 130 km voor de boeg om weer thuis te komen.

 

Gelukkig was er ook een flink aantal rijders uit de regio en natuurlijk ook uit Prinsenbeek. We ontvingen vele complimenten van de rijders voor beide ritten bij terugkomst bij het Veehandelshuis. Al met al was het weer een mooie motordag, met natuurlijk namens MC Roadrunner dank aan het team Veehandelshuis voor de gastvrijheid en de goede zorgen.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven