Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Benefietconcert leerlingen Musicaja Zangschool voor Muziekids

30 juni 2022     Ingezonden bericht - Fotografie Sietse van den Nieuwenhuizen

 

Elk jaar organiseert de Musicaja Zangschool Breda een jaarconcert waar al haar leerlingen mogen laten horen wat ze geleerd hebben.

 

Dit jaar wordt dit een extra bijzonder concert, want het zal in het teken staan van Stichting Muziekids. Een stichting die ervoor zorgt dat kinderen die in het ziekenhuis moeten verblijven muziek kunnen maken en zo even hun ziekte kunnen vergeten.

Met de titel ‘Lala Gala’ wordt het een heus benefietconcert in galastijl met een zeer gevarieerd repertoire, want bij Musicaja staat eigenheid voorop, dus iedereen zingt wat het beste bij hem/haar past, van jong tot oud, van klassiek tot pop, van kinderlied tot koorwerk. Het belooft weer een sprankelende middag te worden.


Wil je ook komen luisteren? Reserveer dan een kaartje door te mailen naar info@musicaja.nl. Reserveren kost € 1,- per kaartje (hiermee dekken we een deel van de kosten). Tijdens het concert bepaal je zelf wat je uiteindelijke kaartprijs is en betaal je € 1,- tot € 1.000.000,- per kaartje via een QR-code. Dit bedrag gaat volledig naar Stichting Muziekids.

Het concert is op zaterdag 2 juli om 14.30 uur in het Belcrumhuis aan het Pastoor Pottersplein 12.

Meer informatie over ons cursusaanbod en de proeflessen is te vinden op de website van Musicaja.

 

W: musicaja.nl

W: muziekids.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven