Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

JubileumTerrasConcert

28 juni 2022     Ingezonden bericht

 

Smartlappenkoor Beekse Smart is opgericht in september 2002 en viert dit jaar het twintigjarig jubileum. Dit gaat voor publiek gevierd worden op zondag 3 juli 2022 met een uitgebreid Zomertranenterras. Voor dit feestelijke jaar omgedoopt tot JubileumTerrasConcert.

 

U kunt deze middag genieten van ‘Beekse Smart’ en twee fantastische gastkoren: Smartlappenkoor ‘Uit Volleborsten’ en Shantykoor ‘Muiterij Kantje Boord’, beiden uit Dussen. De koren wisselen elkaar af met een uitgebreid repertoire.

 

Informatie

Zie de onderstaande websites.

Dit alles vindt plaats op het grote terras van Café Marktzicht aan de Markt in Prinsenbeek van 13.00 tot 17.30 uur. Mochten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, dan vinden de optredens binnen plaats en is de zaal open vanaf 13.30 uur. Vrij entree. Wij hopen weer velen van u te mogen ontmoeten op deze feestelijke middag. Kom gezellig met ons meezingen. U bent van harte welkom!

 

W: beeksesmart.nl

W: dussenssmartlappenkooruvb.nl

W: muiterijkantjeboord.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven