JubileumTerrasConcert

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Smartlappenkoor Beekse Smart is opgericht in september 2002 en viert dit jaar het twintigjarig jubileum. Dit gaat voor publiek gevierd worden op zondag 3 juli 2022 met een uitgebreid Zomertranenterras. Voor dit feestelijke jaar omgedoopt tot JubileumTerrasConcert.

Koerstrui in de kerk

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Verhalen achter wereldberoemde wielertricots. Op zondag 21 augustus 2022 gaan de 184 renners van La Vuelta na de start van de derde etappe, met de fiets aan de hand door de Grote Kerk Breda. Tijdens de Ronde van Spanje maakt de adrenaline in hun lichaam even plaats voor stilte en bezinning.

Op de duofiets door de Haagse Beemden

28 juni 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Fietsmaatjes Breda heeft sinds 11 juni een derde opstapplaats gerealiseerd in Breda, dit keer bij Ostara De Kleine Hoeve. Tijdens het HBFestival heeft burgemeester Depla samen met de bewoonster Kiki van Ostara De Kleine Hoeve met het doorknippen van het lint de opstapplaats officieel geopend.

KBS De Driezwing 35 jaar!

20 juni 2022     Redactie leerlingen De Driezwing

 

De school KBS De Driezwing is op 1 juni 35 jaar geworden. Reden voor een leuk uitje. Om dit te vieren ging de hele school, alle leerlingen en leerkrachten en zelfs de directeur naar De Efteling. Het was ongeveer een half uur rijden maar de moeite waard.

 

De school bestaat dus 35 jaar, dat mag wel gevierd worden! Het feestje vond plaats in De Efteling, bij Kaatsheuvel. Nee niet alleen groep 7 ging mee, de hele school ging mee. Het was 30 minuten van de school vandaan er was alleen een beetje file vandaar dat het wat langer duurde, maar het was het wachten waard.

 

Hoe vond de school het?

Levi: “We kwamen aan en meteen ging groep 7 en 8 naar de Python, zelfs de juffen en meesters gingen mee. Ik ging niet maar toch vond iedereen het supervet en leuk dus kreeg ik nog meer zin in de Joris en de draak, want dat was onze volgende bestemming. Dat was echt superleuk. Daarna gingen we meer met ons eigen groepje lopen. We gingen in van alles en nog wat, toen gingen we richting Vogel Rok en toen raakten we ons groepje kwijt. Ik ben ze blijkbaar helemaal misgelopen. We wilden terug naar de Python alleen waren ze gewoon voor mijn neus dus ben ik daar naartoe gelopen en toen moesten ze mij komen halen. Toen we weer bij elkaar waren gingen we nog in de Piranha, de Vliegende Hollander en de Fata morgana. en op het laatste in de Baron (ik ben niet meegegaan) en toen kwamen we te laat. Maar toch zijn we aangekomen op school.”

 

 

Julia: “KBS de Driezwing bestaat 35 jaar dat is reden voor feest. In juni bestaat KBS de Driezwing 35 jaar. Onze directeur (meneer Hans) vond dit een goede reden om met de hele school naar De Efteling te gaan. De groepen 1 t/m 6 hadden begeleiding en groep 7 en 8 door het park heen lopen. Op donderdag 9 juni gingen we met heel de school naar De Efteling. Iedereen had een attractie die voor zijn eigen leeftijd en lengte geschikt is. De grotere kinderen waren vooral bij de achtbanen te vinden en de kleintjes vooral bij Carnaval Festival. Iedereen heeft een superleuke dag beleefd. Rond 17.00 uur was het helaas al tijd om te gaan. Na drie kwartier waren we weer terug op school. Het was voor iedereen een dag om nooit te vergeten.”

 

Kaylee: “Groep 1 t/m 6 moest met begeleiding, 7 t/m 8 mochten in groepjes van vier of vijf lopen. Aan de gezichten van de kinderen te zien vonden ze het heel erg leuk, de meeste gingen in de attracties. Er waren een aantal die dat niet durfden. Het was een leuke en gezellige dag voor KBS de Driezwing.”

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Poppelaars 22-05-25 tm 22-07-07 - 5 zomerbloeiers voor €5

Poppelaars 03-05-22 tm 07-07-22 Bloemen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Belob

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven