Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

KBS De Driezwing 35 jaar!

20 juni 2022     Redactie leerlingen De Driezwing

 

De school KBS De Driezwing is op 1 juni 35 jaar geworden. Reden voor een leuk uitje. Om dit te vieren ging de hele school, alle leerlingen en leerkrachten en zelfs de directeur naar De Efteling. Het was ongeveer een half uur rijden maar de moeite waard.

 

De school bestaat dus 35 jaar, dat mag wel gevierd worden! Het feestje vond plaats in De Efteling, bij Kaatsheuvel. Nee niet alleen groep 7 ging mee, de hele school ging mee. Het was 30 minuten van de school vandaan er was alleen een beetje file vandaar dat het wat langer duurde, maar het was het wachten waard.

 

Hoe vond de school het?

Levi: “We kwamen aan en meteen ging groep 7 en 8 naar de Python, zelfs de juffen en meesters gingen mee. Ik ging niet maar toch vond iedereen het supervet en leuk dus kreeg ik nog meer zin in de Joris en de draak, want dat was onze volgende bestemming. Dat was echt superleuk. Daarna gingen we meer met ons eigen groepje lopen. We gingen in van alles en nog wat, toen gingen we richting Vogel Rok en toen raakten we ons groepje kwijt. Ik ben ze blijkbaar helemaal misgelopen. We wilden terug naar de Python alleen waren ze gewoon voor mijn neus dus ben ik daar naartoe gelopen en toen moesten ze mij komen halen. Toen we weer bij elkaar waren gingen we nog in de Piranha, de Vliegende Hollander en de Fata morgana. en op het laatste in de Baron (ik ben niet meegegaan) en toen kwamen we te laat. Maar toch zijn we aangekomen op school.”

 

 

Julia: “KBS de Driezwing bestaat 35 jaar dat is reden voor feest. In juni bestaat KBS de Driezwing 35 jaar. Onze directeur (meneer Hans) vond dit een goede reden om met de hele school naar De Efteling te gaan. De groepen 1 t/m 6 hadden begeleiding en groep 7 en 8 door het park heen lopen. Op donderdag 9 juni gingen we met heel de school naar De Efteling. Iedereen had een attractie die voor zijn eigen leeftijd en lengte geschikt is. De grotere kinderen waren vooral bij de achtbanen te vinden en de kleintjes vooral bij Carnaval Festival. Iedereen heeft een superleuke dag beleefd. Rond 17.00 uur was het helaas al tijd om te gaan. Na drie kwartier waren we weer terug op school. Het was voor iedereen een dag om nooit te vergeten.”

 

Kaylee: “Groep 1 t/m 6 moest met begeleiding, 7 t/m 8 mochten in groepjes van vier of vijf lopen. Aan de gezichten van de kinderen te zien vonden ze het heel erg leuk, de meeste gingen in de attracties. Er waren een aantal die dat niet durfden. Het was een leuke en gezellige dag voor KBS de Driezwing.”

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven