JubileumTerrasConcert

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Smartlappenkoor Beekse Smart is opgericht in september 2002 en viert dit jaar het twintigjarig jubileum. Dit gaat voor publiek gevierd worden op zondag 3 juli 2022 met een uitgebreid Zomertranenterras. Voor dit feestelijke jaar omgedoopt tot JubileumTerrasConcert.

Koerstrui in de kerk

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Verhalen achter wereldberoemde wielertricots. Op zondag 21 augustus 2022 gaan de 184 renners van La Vuelta na de start van de derde etappe, met de fiets aan de hand door de Grote Kerk Breda. Tijdens de Ronde van Spanje maakt de adrenaline in hun lichaam even plaats voor stilte en bezinning.

Op de duofiets door de Haagse Beemden

28 juni 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Fietsmaatjes Breda heeft sinds 11 juni een derde opstapplaats gerealiseerd in Breda, dit keer bij Ostara De Kleine Hoeve. Tijdens het HBFestival heeft burgemeester Depla samen met de bewoonster Kiki van Ostara De Kleine Hoeve met het doorknippen van het lint de opstapplaats officieel geopend.

Basisschool De Wildert organiseert sponsorloop voor 'Grote Broer en Zus'

17 juni 2022     Ingezonden door basisschool De Wildert

 

Op 12 mei klonk het startschot voor de sponsorloop bij basisschool De Wildert. De sponsorloop stond volledig in het teken van organisatie Grote Broer en Zus. Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren van 14 t/m 23 jaar, waarbij tevens de veiligheid in de wijk waar ze actief zijn bevorderd wordt.

 

De leerlingen van basisschool De Wildert hebben zich met volle overgave ingezet voor Grote Broer en Zus. Alle leerlingen hebben geld ingezameld waarna er met veel enthousiasme is gelopen. Uiteraard onder aanmoediging van het team en vele ouders en ‘grote broers en zussen’. In totaal is er een bedrag van ruim 1460 euro opgehaald.

Grote Broer en Zus is actief binnen De Wildert tijdens de tussenschoolse opvang waar ze het overblijven veraangenamen voor de leerlingen door met de leerlingen allerlei leuke activiteiten te organiseren.

 

Succes

De sponsorloop was volgens de directeur Jory Vos van basisschool De Wildert een groot succes: “Dankzij het team en de vrijwillige ouders werd het een fantastische middag, waarbij de leerlingen een bijzonder goede prestatie hebben neergezet. De leerlingen hebben door middel van de sponsorloop stilgestaan bij het bevorderen van de wijkveiligheid, het voorkomen van jeugdoverlast en toekomstperspectief van jongeren.”

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Poppelaars 22-05-25 tm 22-07-07 - 5 zomerbloeiers voor €5

Poppelaars 03-05-22 tm 07-07-22 Bloemen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Belob

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven