JubileumTerrasConcert

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Smartlappenkoor Beekse Smart is opgericht in september 2002 en viert dit jaar het twintigjarig jubileum. Dit gaat voor publiek gevierd worden op zondag 3 juli 2022 met een uitgebreid Zomertranenterras. Voor dit feestelijke jaar omgedoopt tot JubileumTerrasConcert.

Koerstrui in de kerk

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Verhalen achter wereldberoemde wielertricots. Op zondag 21 augustus 2022 gaan de 184 renners van La Vuelta na de start van de derde etappe, met de fiets aan de hand door de Grote Kerk Breda. Tijdens de Ronde van Spanje maakt de adrenaline in hun lichaam even plaats voor stilte en bezinning.

Op de duofiets door de Haagse Beemden

28 juni 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Fietsmaatjes Breda heeft sinds 11 juni een derde opstapplaats gerealiseerd in Breda, dit keer bij Ostara De Kleine Hoeve. Tijdens het HBFestival heeft burgemeester Depla samen met de bewoonster Kiki van Ostara De Kleine Hoeve met het doorknippen van het lint de opstapplaats officieel geopend.

Start festival Breda Toont voor de amateurkunst

14 juni 2022     Ingezonden bericht Breda Toont

 

In Breda zijn vele amateurkunstenaars actief voor hun plezier, voor hun ontwikkeling of ter inspiratie voor zichzelf en anderen. Nieuwe Veste biedt met Festival Breda Toont in de maanden juni en juli een podium en platform voor al deze creatieve Bredanaars.

 

Iedereen, jong en oud, kan meedoen met Breda Toont. Kun je wat bijzonders, heb je een te gekke kunstzinnige hobby, speel je graag voor publiek of zoek je publiek: als amateurkunstenaar ben je meer dan welkom op Breda Toont.

 

Hoe mooi is het om met anderen te delen welke muziek je speelt, hoe je danst, wat je maakt, waarom je creëert, wat je verhaal is, wat je bezighoudt, wat je belangrijk vindt of wat je gewoon mooi vindt. Toon je talent! Ben jij een tekenaar, muzikant, danser, knutselaar, verteller, acteur, DJ, beeldhouwer, vlogger, zanger, fotograaf of nog iets heel anders creatiefs? Wij dagen jou uit je kunsten te laten zien tijdens Festival Breda Toont.

 

Breda Toont Festival websitekalender

Organiseer jij een eigen evenement? Een concert, een openbare repetitie, een theatershow of een expositie ergens in de stad? Een creatieve activiteit alleen of met een groep? En wil je dat aan de rest van Breda tonen? Maak dan een activiteit aan en word zichtbaar in de Bredase festivalagenda op de website

 

Breda Toont Festival weekenden

Breda Toont biedt je ook het podium tijdens de Breda Toont Festivalweekenden. Op 18 en 19 juni in Buurthuis Geeren-Noord, op 2 en 3 juli in Buurthuis Gageldonk en op 16 en 17 juli in Buurthuis De Vlieren. Tijdens deze festivalweekenden is er gelegenheid tot optredens, expo’s, workshops geven, openbare repetities, ledenwerving, publiciteit maken voor je vereniging en/of organisatie of voor jezelf en andere creatieve activiteiten.

 

 

Wil je een try-out houden of (podium)ervaring opdoen? Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen van amateur naar professional, maak dan gebruik van Festival Breda Toont om je te laten zien en ervaring op te doen. Festival Breda Toont roept iedere creatieveling op om zich aan te melden voor de programmering. Via de website kun je je aanmelden met een eigen programma voor de digitale festivalkalender of deelname aan één van de festivalweekenden. Als deelnemer is het leuk, maar als publiek is Festival Breda Toont zeker zo leuk. Vele amateurkunstenaars delen met jou hun passie. Soms kun je met hen meedoen, soms kun je meedansen, soms kun je stil genieten. Bezoek Festival Breda Toont en laat je vooral verrassen.

 

Informatie: Leo van Lieshout.

Email: bredatoont@nieuweveste.nl

W: bredatoont.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Poppelaars 22-05-25 tm 22-07-07 - 5 zomerbloeiers voor €5

Poppelaars 03-05-22 tm 07-07-22 Bloemen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Belob

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven