Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Zoekplaatje

12 juni 2022     Redactie Alex De Vliegere

 

Een nieuw zoekplaatje. Doe mee en win een ‘Gezonde Mand’ van Aardbeienkwekerij Van de Riet.

 

Wilt u meedingen naar de prijs, dan hoeft u alleen maar het juiste antwoord op de volgende vraag te geven: waar is deze foto gemaakt?

 

 

Uit de juiste inzenders wordt één winnaar getrokken. Stuur uw reactie naar redactie@hbnieuws.nl De inzendtermijn sluit op zaterdag 18 juni om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing maken wij op zondag 26 juni bekend.

 

 

Uitslag van de vorige keer

De vraag luidde: Hoe heet de horeca-uitspanning waar dit elektriciteitshuisje met een mooi geschilderde ‘076’ erop vrijwel voor de deur staat? Het juiste antwoord is natuurlijk de Asterdhoeve, maar we zijn coulant en hebben de oude naam Texashoeve ook meegerekend bij de goede antwoorden. Wijkbewoonster Lucie van Oerle werd geselecteerd uit de goede inzenders. Gefeliciteerd Lucie! Je ontvangt een cadeaubon ter waarde van € 15,- te besteden bij Tuincentrum Poppelaars.

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven