JubileumTerrasConcert

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Smartlappenkoor Beekse Smart is opgericht in september 2002 en viert dit jaar het twintigjarig jubileum. Dit gaat voor publiek gevierd worden op zondag 3 juli 2022 met een uitgebreid Zomertranenterras. Voor dit feestelijke jaar omgedoopt tot JubileumTerrasConcert.

Koerstrui in de kerk

28 juni 2022     Ingezonden bericht

Verhalen achter wereldberoemde wielertricots. Op zondag 21 augustus 2022 gaan de 184 renners van La Vuelta na de start van de derde etappe, met de fiets aan de hand door de Grote Kerk Breda. Tijdens de Ronde van Spanje maakt de adrenaline in hun lichaam even plaats voor stilte en bezinning.

Op de duofiets door de Haagse Beemden

28 juni 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Fietsmaatjes Breda heeft sinds 11 juni een derde opstapplaats gerealiseerd in Breda, dit keer bij Ostara De Kleine Hoeve. Tijdens het HBFestival heeft burgemeester Depla samen met de bewoonster Kiki van Ostara De Kleine Hoeve met het doorknippen van het lint de opstapplaats officieel geopend.

Werken met vrijwilligers is makkelijker gezegd dan gedaan!

13 juni 2022     Ingezonden door MooiWerk

 

Wil je op ludieke wijze ervaren hoe ‘werken met vrijwilligers’ op een goede maar ook leuke manier kan? Kom dan naar de Theatershow: Rode loper uit, achterdeur dicht! In de Mezz op donderdag 7 juli.

 

Als vrijwilligersorganisatie, stichting of (sport)vereniging loop je tegen allerlei dingen aan die met vrijwilligers te maken hebben. Ervaar jij dat ook? Maak dan, door middel van een ludieke en interactieve theatervoorstelling, kennis met veel voorkomende voorbeelden en toffe manieren hoe het werken met vrijwilligers op een positieve manier kan. Door middel van een werktheater, uitgevoerd door Hetsen & Visschers, blazen actrices Mariëlle en Joleen lucht in soms lastige onderwerpen. Na afloop heb je tijd om andere vrijwilligersorganisaties te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk met een hapje en een drankje. Dus werk jij met vrijwilligers, ben je een vrijwilligerscoördinator of zit je in een bestuur van een vereniging en/of stichting, dan ben je van harte welkom.

 

Hoe zorg je ervoor de je nieuwe vrijwilligers aantrekt? En wat doe je wanneer de agenda van die potentiële gouden vrijwilliger niet helemaal past met jullie werkwijze? Weet je eigenlijk wel wat er speelt onder de vrijwilligers en wat vinden ze nou écht leuk om te doen? En hoe houd je ze betrokken bij je organisatie en geef je ze waardering voor dat wat ze doen? Allerlei vragen waar we tijdens de voorstelling ‘Rode loper uit, achterdeur dicht’ mee aan de slag gaan. De dames spelen op grappige wijze actuele situaties na, met de nodig humor en muzikale begeleiding. Ze durven soms wellicht een tikkeltje over de top te gaan, maar dat zorgt voor de nodige lachsalvo’s. En een leuk gespreksonderwerp tijdens de borrel!

 

 

Programma

Inloop: 19.30 uur; Theatervoorstelling: 20.00 tot 21.15 uur. Borrel: na afloop kun je gezellig met andere bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren ervaringen delen en een borrel drinken.

 

Doelgroep

De theatershow is bedoeld voor mensen die met vrijwilligers werken of vrijwilligers aansturen. zoals vrijwilligerscoördinatoren of bestuursleden.

 

Meedoen?

Meld je aan door naar de website van MooiWerk Breda te gaan: Theatervoorstelling Rode loper uit, achterdeur dicht – MOOIWERK. Let op: aanmelden voor 23 juni. vol=vol. Je kunt met maximaal twee personen per organisatie deelnemen.

 

Vragen?

Neem contact op met MooiWerk Breda via workshops@mooiwerkbreda.nl of bel naar 076-5233560.

 

W: mooiwerkbreda.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Poppelaars 22-05-25 tm 22-07-07 - 5 zomerbloeiers voor €5

Poppelaars 03-05-22 tm 07-07-22 Bloemen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Belob

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven