Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Werken met vrijwilligers is makkelijker gezegd dan gedaan!

13 juni 2022     Ingezonden door MooiWerk

 

Wil je op ludieke wijze ervaren hoe ‘werken met vrijwilligers’ op een goede maar ook leuke manier kan? Kom dan naar de Theatershow: Rode loper uit, achterdeur dicht! In de Mezz op donderdag 7 juli.

 

Als vrijwilligersorganisatie, stichting of (sport)vereniging loop je tegen allerlei dingen aan die met vrijwilligers te maken hebben. Ervaar jij dat ook? Maak dan, door middel van een ludieke en interactieve theatervoorstelling, kennis met veel voorkomende voorbeelden en toffe manieren hoe het werken met vrijwilligers op een positieve manier kan. Door middel van een werktheater, uitgevoerd door Hetsen & Visschers, blazen actrices Mariëlle en Joleen lucht in soms lastige onderwerpen. Na afloop heb je tijd om andere vrijwilligersorganisaties te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk met een hapje en een drankje. Dus werk jij met vrijwilligers, ben je een vrijwilligerscoördinator of zit je in een bestuur van een vereniging en/of stichting, dan ben je van harte welkom.

 

Hoe zorg je ervoor de je nieuwe vrijwilligers aantrekt? En wat doe je wanneer de agenda van die potentiële gouden vrijwilliger niet helemaal past met jullie werkwijze? Weet je eigenlijk wel wat er speelt onder de vrijwilligers en wat vinden ze nou écht leuk om te doen? En hoe houd je ze betrokken bij je organisatie en geef je ze waardering voor dat wat ze doen? Allerlei vragen waar we tijdens de voorstelling ‘Rode loper uit, achterdeur dicht’ mee aan de slag gaan. De dames spelen op grappige wijze actuele situaties na, met de nodig humor en muzikale begeleiding. Ze durven soms wellicht een tikkeltje over de top te gaan, maar dat zorgt voor de nodige lachsalvo’s. En een leuk gespreksonderwerp tijdens de borrel!

 

 

Programma

Inloop: 19.30 uur; Theatervoorstelling: 20.00 tot 21.15 uur. Borrel: na afloop kun je gezellig met andere bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren ervaringen delen en een borrel drinken.

 

Doelgroep

De theatershow is bedoeld voor mensen die met vrijwilligers werken of vrijwilligers aansturen. zoals vrijwilligerscoördinatoren of bestuursleden.

 

Meedoen?

Meld je aan door naar de website van MooiWerk Breda te gaan: Theatervoorstelling Rode loper uit, achterdeur dicht – MOOIWERK. Let op: aanmelden voor 23 juni. vol=vol. Je kunt met maximaal twee personen per organisatie deelnemen.

 

Vragen?

Neem contact op met MooiWerk Breda via workshops@mooiwerkbreda.nl of bel naar 076-5233560.

 

W: mooiwerkbreda.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven