Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Ezelsbruggetjes

09 juni 2022     Ingezonden bericht

 

Op maandagavond 13 juni houdt Partij voor de Dieren Breda een eerste 'pettalk' onder de naam Ezelsbruggetjes. Voor deze verrassende lezingenreeks nodigen we mensen uit die zich voor natuur, milieu en dieren(rechten) inzetten.

 

Onze eerste gast is Iris Blom. Iris houdt zich als Stadsgroener bezig met natuurinclusief bouwen en stadsvergroening. Daarnaast was ze een van de initiatiefnemers van de Struikroveractie aan de Langendijk, afgelopen maart. Tijdens haar Ezelsbruggetje zal Iris onder meer vertellen over tuinplantenkringloop, haar werk als Struikrover en de vele mogelijkheden om planten (in de stad!) te behouden.

 

Verbinding

Iris legt als projectleider voor groene initiatieven graag de verbinding tussen verschillende organisaties en de inwoners van de stad. “Het moet voor de bewoners van Breda zo toegankelijk en zo gemakkelijk mogelijk worden om aan de slag te gaan met vergroening. De uitslag van de Groene Stad Challenge geeft Breda genoeg uitdaging. De Parel van het Zuiden heeft een naam hoog te houden op het gebied van groen. Zeker wanneer we de ambitie hebben om de eerste Europese stad in een park te worden.”

 

De eerste editie van Ezelsbruggetjes begint om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Sleutel, Vlierenbroek 8. Inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen en na te praten. Entree: Gratis.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven