Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Happy Hours voor Happy Ouders

06 juni 2022     Ingezonden door Team Happy Ouders

 

Beste ouders/verzorgers, we mogen weer! De kroegen zijn weer open, evenementen worden weer georganiseerd. Misschien staat uw puber ook te trappelen om weer naar een feestje te gaan en de remmen los te gooien. Een gratis kroegentocht voor ouders over uitgaan, alcohol, drugs en jeugd!

 

Bent u benieuwd wat u als ouders/verzorgers kunt doen om dit in goede banen te leiden? Of wilt u de feiten en fabels over alcohol en drugs weten? Of bent u gewoon benieuwd hoe het uitgaan in Breda er tegenwoordig uitziet? Dan is deze kroegentocht iets voor u!

 

U bezoekt het uitgaansleven in Breda dat populair is onder de jongeren en krijgt informatie over het puberbrein, veilig uitgaan, alcohol en drugs. En natuurlijk handige tips om hierover in gesprek te gaan met uw kind! Ook biedt Happy Ouders u de kans om uw vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere ouders. De avond wordt begeleid door experts van diverse instellingen en het Helder Theater is aanwezig om herkenbare situaties voor te leggen en erover in gesprek te gaan.

 

 

Wij nodigen u graag uit op woensdag 15 juni 2022 om deel te nemen aan deze LIVE editie van Happy Ouders. De kroegentocht zal om 19.30 uur starten en uiterlijk om 22.00 uur eindigen. U kunt daarna nog met andere ouders en de experts napraten.

 

Aanmelden

Heeft u een kind uit de puberleeftijd (vanaf veertien jaar) en interesse in Happy Hours voor Happy Ouders? Meldt u zich dan vanaf nu aan op onze website. U ontvangt op uiterlijk 10 juni per email de benodigde informatie zoals bijvoorbeeld de startlocatie.

Elk jaar geven ouders na afloop van de Happy Ouders avond aan, dat het een inzichtelijke avond was en dat ze deze met veel plezier hebben beleefd. Let op, deze avond is speciaal voor u, dus zonder kinderen. Wij zien u graag op de Happy Ouders avond!

 

W: happyouders.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven