Red Cross Shop

12 mei 2022     Ingezonden door Trudi Vennik

 

Het Rode Kruis is vooral bekend om het verlenen van hulp in noodsituaties. Maar er is meer! In Breda hebben we een unieke winkel: de Red Cross shop, een winkel in tweedehands kleding. Het is onderdeel van het Rode Kruis.

 

Gedragen maar niet afgedragen, tweedehands, maar van goede kwaliteit, kleding voor piepkleine prijsjes. De kleding is gedoneerd door mensen die de kleding om wat voor reden dan ook niet meer dragen, maar die nog veel te goed is om weg te gooien. Niet zelden zitten daar stukken tussen van topmerken. De kleding wordt geselecteerd, gewassen en gestreken door een team van vrijwilligers.

 

Vintage

Voor wie op zoek is naar een uniek kledingstuk is dit het adres. Mensen met een kleine beurs, maar ook vintageliefhebbers, mensen die vanuit de kringloopgedachte bewust tweedehands kleding kopen, iedereen is welkom. Milieuvriendelijk, duurzaam, recycling én de gehele opbrengst gaat naar het Rode Kruis. Een perfecte win-win situatie!

 

Dameskleding vind je er het meest, maar ook voor heren is er van alles te vinden. De prijzen liggen tussen de € 2,50 en € 2 0,--. Een enkel topstuk kost iets meer. Wil je een kijkje komen nemen in de winkel? Je bent welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur.

 

Red Cross Shop, Spinveld 47, Breda

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven