Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Een tweede ronde voor de kinderkleding

07 april 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Angela Poppelaars en Malou van den Berg

 

Wist u dat er naast een dameskleding kettingruiltas ook een kinderkleding kettingruiltas in de Haagse Beemden en Prinsenbeek bestaat? Rianne Muschiol is deze kinderkleding kettingruiltas op 1 mei 2021 begonnen en in september 2021 hebben Clara Mercader en Angela Poppelaars het van haar overgenomen. HBNieuws - Modern Prinsenbeek interviewde Angela Poppelaars over haar beweegredenen en het belang van deze kinderkleding kettingruiltas.

 

Angela is getrouwd met René en samen hebben zij een samengesteld gezin van vier kinderen en een pleegkindje. In het dagelijkse leven runt zij samen met René twee ondernemingen, een uitzendbureau en een montagebedrijf gespecialiseerd in de elektro- en installatietechniek, waarin Angela de administratieve en financiële kant voor haar rekening neemt.

 

In haar vrije tijd heeft zij ook ruimte voor haar hobby’s lezen, schrijven (blog: abinkie.blogspot.com), wandelen en meedoen aan hardloopwedstrijden en is zij lid van de POR Pleegouderraad in Tilburg. Naast haar werkzaamheden vindt zij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. En zoekt zij naar een manier hoe zij kan helpen om de wereld nog mooier te maken. Vandaar dat zij zich inzet voor de kinderkleding kettingruiltas en samen met Clara ervoor zorgt dat deze kinderkleding kettingruiltas in de wijken Haagse Beemden, Hoge Vucht, Waterdonken en in Prinsenbeek rondgaat.

 

Duurzaamheid

“Er bestond al een dameskleding kettingruiltas”, vertelt Angela. “Vanuit daar kwam de vraag naar kinderkleding. Kinderen groeien snel en vaak kan kinderkleding best nog een tweede ronde mee. Zeker als je een groot gezin hebt kan het aanschaffen van kleding behoorlijk prijzig zijn. Dan is het fijn als je leuke kleding uit een tas kan halen en zelf ook schone gebruikte kleding in de tas terug kan doen. Op die manier helpen wij een stukje mee aan een schoner milieu.”

 

Aanmelden

“Op dit moment zitten dertig gezinnen in deze ketting”, vervolgt Angela haar verhaal. “De kinderkleding kettingruiltas is er vanaf maat 68 tot en met 176/XS en er gaan zeven tassen rond. Gezinnen die graag mee willen doen kunnen zich aanmelden via onderstaand e-mailadres onder vermelding van hun naam, adres, telefoonnummer en de maten waarin zij kleding zoeken om hen zo bij de juiste kettingruiltas in te delen.”

 

E: kinderkledingkettingbreda@outlook.com

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven