Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Flyer

13 februari 2022     Redactie Alex De Vliegere

 

De digitale wijkkrant HBNieuws - Modern Prinsenbeek bestaat! Veel mensen zijn daar blij mee, maar ook veel hebben er nog geen weet van. Daarom hebben wij een flyer gemaakt.

 

De overgang van de papieren wijkkranten HBNieuws en Modern Prinsenbeek naar een digitale presentatievorm viel vrijwel samen met de komst van ‘het virus’. Dit wierp extra drempels op maar het schiep tegelijkertijd ook nieuwe mogelijkheden. Het digitale communiceren kreeg, gedreven door de omstandigheden, een onvermijdelijke boost. Daar plukken we nu de vruchten van. Het heeft de deur naar de digitale wereld wijder open gezet. Voor ons, maar ook voor u als lezer.

 

Met genoegen onthullen wij onze nieuwe flyer, een joekel op A3-formaat! U krijgt hem automatisch in de bus, maar we leggen hem binnenkort ook op diverse distributiepunten voor u klaar. We hebben ernaar gestreefd de flyer overzichtelijk te houden en er toch zoveel mogelijk informatie in onder te brengen. Zo wordt ons digitale voortbestaan toch weer via het papier bij u onder de aandacht gebracht.

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven