Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Pas op! De hond van landgoed Burgst loopt weer door de wijk

22 januari 2022     Redactie Jolande Rommens-Musquetier - Foto Diana Leijten

 

Alweer loopt de forse bullmastiff-achtige hond van landgoed Burgst los op een fietspad rondom kinderboerderij De Sik. Verontrustende berichten met foto's duiken op in de bewonersgroep Haagse Beemden op Facebook.

 

Het betreft dezelfde hond als de hond van de bijtincidenten van een jaar geleden! De politie is op de hoogte.

De hond is gesignaleerd op de fietspaden en in de woonwijken Muizenberg en Kesteren. Er zijn zichtmeldingen bij de Cijnsbroek, Elzenbroek, Nelly Boudewijnstraat, Hamplein, Arenberglaan, Kesterenlaan en rondom kinderboerderij De Sik.

 

Er is een bericht in de bewonersgroep dat hij op 21 januari bij het Beemdhuis aan de Julie Claeysstraat een andere hond heeft aangevallen. Deze hond kan je dus beter uit de weg gaan als je 'm ziet en meteen de politie bellen. Maak foto's en doe aangifte als je bent aangevallen of schade ondervindt.

Terug Schrijf reactie

Reacties:

23 januari 2022 - 15:49:15
Marjolein

Het maakt de eigenaar blijkbaar niks uit dat hij boetes moet betalen. Eigenaar denkt in een hutje op de hei te wonen in plaats van in een woonwijk. Ontzettend asociaal.

23 januari 2022 - 13:28:23
Basbeer

Moet u eerst wachten tot de hond heeft aangevallen voor je aangifte kan doen?? Belachelijk!! De hond doet in principe niets, tot je hem vijandig (of heel bang) benadert. Maar de politie moet elke eigenaar die zijn huisdier niet onder controle heeft onmiddellijk en fors bekeuren, en na meerdere herhalingen de eigenaar verbieden huisdieren te houden als hij daartoe niet in staat is!!!

23 januari 2022 - 01:35:10
Wendy

Bijna een jaar geleden was ik slachtoffer, dus wilde ik nu wel heel graag weten of dit de hond kan zijn die mij heeft aangevallen en gebeten. Ja dus, de hond is nl. teruggeplaatst na de in beslagname. Dat is bevestigd door de politie. Dus echt, zie je de hond lopen, meld het zsm, maak foto's en filmpjes (als het veilig kan) en stuur het naar de politie. Bij een nieuw bijtincident - wat hopelijk uitblijft - bel meteen 112

22 januari 2022 - 22:15:13
Jolande Rommens

Helaas Trudie, deze hond is wel degelijk de hond die vorig jaar honden en mensen heeft gebeten. De eigenaar heeft deze terug weten te krijgen en  de hond ontsnapt nu telkens weer en loopt de wijkdelen Kesteren en Muizenberg in. Dit is door meerdere betrouwbare bronnen bevestigd. Je kan 'm beter niet aaien of benaderen.

22 januari 2022 - 17:00:27
Trudie

Deze hond kon ik gewoon aaien en reageerde totaal niet tegen mijn hondje van de week en ik begreep dat dit een nieuwe hond is en niet die van de bijt incidenten

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven