Vierde editie KLM Urban Trail Breda op 27 maart

22 januari 2022     Ingezonden bericht

Op zondag 27 maart 2022 gaat de KLM Urban Trail Breda weer van start. De vierde editie biedt deelnemers een uniek parcours dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Breda leidt.

 

Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag weer geopend. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond in 2020 blijven geldig voor de 4e editie.

 

De KLM Urban Trail Breda biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de binnenstad. De leukste locaties van voorgaande edities worden gecombineerd met verrassende nieuwkomers. Geleidelijk aan worden alle locaties en het volledige parcours bekendgemaakt.

 

Twee afstanden en startwave keuze

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Breda. Na afloop wordt iedereen beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

 

 

Kalender 2022

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in twaalf steden. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende de run kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Bekijk de volledige kalender op urbantrailseries.nl.

 

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series.

 

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via bredaurbantrail.nl. We blijven de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet volgen en we zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op zondag 27 maart ten gevolge van COVID-19, blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven