Trompettist gezocht

14 januari 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

 

Toneelgroep Haagse Beemden is op zoek naar een trompettist(e) om live te spelen tijdens drie voorstellingen die gepland staan in de wijk. Twee performances in de maand mei en een op 11 juni tijdens het wijkfeest. De Haagse Beemden bestaat dan 45 jaar.

 

Regisseur Bert van Gerven heeft een hechte groep spelers om zich heen verzameld. Na een hoorspel voor radio BvG, een opwarmertje, wordt er eens per week stevig gerepeteerd door spelers Alice van Vuuren, Pauline de Bats, Jacqueline Paridaans en Geert Dekkers voor een interpretatie van het stuk ‘Welwezen’ van Peter van Straaten. De voorstelling gaat ongeveer drie kwartier duren. Tijdens de voorstellingen is de trompettist continu op het podium aanwezig.

 

Laat me

Belangrijk is dat het nummer ‘Laat me’ van Ramses Shaffy op de trompet kan worden vertolkt. Naast dit nummer zal de trompettist muzikale tekstondersteuningen ten gehore brengen op basis van vrije improvisatie. Tijdens de repetities wordt dit nader uitgewerkt. Naast de opvoeringen op het podium zijn er plannen om het toneelstuk dit voorjaar te verfilmen. De filmopnames zullen plaatsvinden in de wijk.

 

E: info@toneelgroephaagsebeemden.com

 

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven