Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Siervuurwerk tijdens de jaarwisseling

02 januari 2022     Redactie en film Geert Dekkers

 

Het nieuwe jaar werd traditioneel ingeluid met vuurwerk. Het leverde in de wijk veel ‘aaaahs’ en ‘oooohs’ op. Oordoppen waren dit keer niet echt nodig omdat er nauwelijks hard knalvuurwerk werd afgestoken. Hierdoor kon men, ook al zo bijzonder, in de zwoele buitenlucht ongestoord genieten van wat er ‘hoog daarboven’ allemaal te zien was. Een aantal hoogtepunten legden wij vast in een korte video.

 

 

Terug Schrijf reactie

Reacties:

02 januari 2022 - 21:37:04
Karel

Ik mis Het commentaar op de extra vlucht van de politiehelikopter die minstens een half uur boven de wijk gevlogen heeft. Was zo rond half zes/zes uur. 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven