Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Nieuwjaarswens

01 januari 2022     Redactie Ton van Doorn – Illustratie William van der Zanden

 

Namens alle vrijwilligers, het bestuur en medewerkers van de Stichting Haagse Beemden Nieuws - Modern Prinsenbeek, wensen wij u vooral een gezond en mooi 2022 toe.

 

Afgelopen jaar is er veel veranderd bij onze digitale krant: er is een vernieuwde website die duidelijker en sneller te bewerken is. Elke dag zetten we er met veel plezier nieuwe artikelen op. Verder zijn HBNieuws en Modern Prinsenbeek samengegaan, zodat we een nog groter gebied kunnen bedienen. Dit past ook precies in de wijkindeling van de gemeente.

 

De gemeente gaat in het vervolg alle informatie over Haagse Beemden en Prinsenbeek via onze website bekend maken. Hierdoor is er één kanaal voor alle informatie over onze wijk. Bedankt dat u inmiddels met velen onze artikelen leest en ons volgt op Facebook.

 

We bedanken de adverteerders die het mogelijk maken om deze krant te kunnen blijven maken. Heeft u zelf artikelen of interessante onderwerpen, geef dit dan aan ons door. Ook als u het leuk vindt om zelf een artikel te schrijven, neem dan contact met ons op want we zoeken nog redacteurs. Veel leesplezier in het komende jaar, we zijn er voor u!

 

Namens het bestuur

Ton van Doorn, voorzitter

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven