Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Kerstman redt Flappie

22 december 2021     Redactie en foto Geert Dekkers

 

De kerstman heeft zich ontfermd over een konijn. De goedlachse gulle gever uit het koele Finland was in de voor hem oververhitte plantenkassen om zijn rendier Rudolf met de rode neus te verzorgen. Rudolf wees de kindervriend op het verblijf van een konijn dat Flappie heet. Toen het ironische kerstlied ‘Flappie’ uit de speakers klonk, verstijfde het konijn van schrik. Het diertje durfde sindsdien geen wortel meer aan te raken.

 

Zowel het knaagdier als het rendier zijn overtuigde vegans en voorstander het vegetarisme. De kerstman houdt Flappie daarom nauwlettend in het oog en voorkomt dat de kleine knager voor de kerstdagen wordt verkocht. Flappie is gelukkig weer in zijn element en hij knabbelt weer lustig aan de sla en boerenkool.

 

Reisvaardig

Het dier eet zelfs wat extra om zijn vetlaag weer op peil te brengen, omdat de kerstman heeft beloofd Flappie na de kerst mee te nemen naar de Noordpool. Flappie is er met zijn dikke wintervacht bijna klaar voor. Hij verheugt zich op de nachtelijke luchtreis naar het noorden.

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven