Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Kerstfestijn

14 december 2021     Ingezonden bericht

 

Breda-wandelt organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 december een kerstfestijn: kerststallen in plaats van wandelen.

 

De aangekondigde kerstwandeling gaat in verband met de laatste Covid-maatregelen niet door. In plaats daarvan is iedere Bredanaar op zaterdag 18 of zondag 19 december tussen 12.00 en 17.00 uur welkom in de Teruggave aan de Gasthuisvelden 11.

 

Workshops

Naast het genot van kerstsfeer en een diversiteit aan kerststallen worden diverse workshops aangeboden, bijvoorbeeld Christmas Crafting (kerstknutselen), Djembe spelen en Cozy Christmas, een zangworkshop. Voor dit laatste wordt een kleine bijdrage gevraagd, de overige zijn gratis.

 

 

Inschrijven

Let op: inschrijven is noodzakelijk. Kijk voor het programma op www.breda-wandelt.nl/kerst2021

De Teruggave staat die dagen vol met de meest uiteenlopende kerststallen. Alle Bredanaars, jong en oud, zijn welkom (met QR code en mondkapje op). Glühwein, oliebollen en culturele andere hapjes zijn in ruime mate voorradig voor iedere deelnemer.

 

W: bredawandelt.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven