Webinar ‘Mantelzorg tegen wil en dank’

18 november 2021     Ingezonden bericht

Mantelzorg. Daar kies je niet altijd voor. Vaak geef je hulp omdat het niet anders kan. Maar is mantelzorg wel zo vanzelfsprekend? Mag je twijfelen? Of uitspreken dat je het zorgen niet altijd fijn vindt?

 

Het webinar Mantelzorg tegen wil en dank gaat in op deze vragen. Het webinar is op maandag 22 november om 10.00 uur. Deelname is gratis.

 

Dilemma's en tips

Tijdens het webinar komt een mantelzorger aan het woord. Aan de hand van haar verhaal bespreken we verschillende dilemma’s. Een medewerker van StiB vertelt welke rechten en plichten je hebt als mantelzorger. Kun je mantelzorg bijvoorbeeld weigeren? Daarnaast krijg je praktische tips van Kitty Melkstop, gestalttherapeut en familie-ervaringsdeskundige. Zij geeft aan hoe je dit lastige onderwerp bespreekbaar maakt. Maar ook hoe je omgaat met reacties of verwachtingen uit je omgeving. Want hoe reageer je als iemand zegt: ‘Dat heb je toch wel over voor je eigen moeder?’

 

Vragen stellen mogelijk
Heb je een vraag die je tijdens het webinar graag beantwoord wilt hebben? Deze kun je van tevoren insturen. Ook tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen via de chat. Je bent zelf niet in beeld.

 

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden kan via www.stib-breda.nl/agenda.

Kun je op 22 november niet? Ook dan kun je je aanmelden. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken.

 

Wil je meer informatie?

Bel naar 076 750 3200,

mail naar info@stib-breda.nl

of WhatsApp naar 06 5501 0778.

 

 

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven