Judovereniging Haagse Beemden Breda scoort prestigieus JBN Keurmerk

17 november 2021     Redactie Judovereniging Haagse Beemden Breda

 

Vereniging uit Haagse Beemden is beloond door Judo Bond Nederland. Een club die de extra spotlights verdient. “Een club waar alles voor haar leden tiptop is geregeld en het aanbod zeer kwalitatief”, zo omschrijft Walter van der Mast van Judo Bond Nederland de Bredase club.

 

Hij vervolgt: “Als sportbond zijn dit bij uitstek de clubs die we graag extra in de spotlights zetten. Iedereen die in Breda judo overweegt moet zeker eens bij Judovereniging Haagse Beemden Breda gaan kijken. Zeker voor jeugdleden is het een super club!”

 

Over Judovereniging Haagse Beemden Breda

Judovereniging Haagse Beemden Breda is opgericht in mei van het jaar 1969 en heeft zo’n 140 leden. Ontwikkeling staat binnen de club centraal, waardoor er naast het judoaspect ook veel tijd wordt vrijgemaakt voor het persoonlijk vlak van de leden. Kernwaarde is: een veilig sportklimaat voor leden en vrijwilligers, met oog voor de opvoedkundige waarde van judo.

 

Trots op de club!

Bestuurslid Philemon van Welt is trots op de vereniging: “Samen met bestuur, judodocenten en natuurlijk de leden hebben we de afgelopen jaren goed doorgebouwd. Dat we daar nu voor worden gewaardeerd is natuurlijk super!” Volgens voorzitter Robert van Leeuwen biedt dit perspectief om door te groeien naar een eigen dojo.

 

Gratis proeftraining

Om dit keurmerk te vieren nodigt Judovereniging Haagse Beemden Breda, jong en oud uit om kennis te komen maken met de vereniging en de judosport. Meer informatie is te vinden op judobreda.nl

 

JBN Keurmerkclubs

De Keurmerkclubs van Judo Bond Nederland vormen een selectie van ruim 80 clubs in Nederland waar zaken extra goed geregeld zijn. Het zijn clubs die op bestuurlijk vlak goed in elkaar zitten, waar de leden training krijgen van erkende judotrainers en waar gewerkt wordt aan een goed en veilig sportklimaat. Hier zullen de sporters motorisch én pedagogisch profijt ervaren van de judosport. En het is nog leuk ook!

 

 

Op de foto staan Benny van den Broek (JBN) en Robert van Leeuwen (voorzitter JHBB). De uitreiking was op 7 november tijdens het door JHBB georganiseerde Internationale toernooi de Open Bredase Kampioenschappen (OBK).

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven