The Gunners: Kaderleden, vrijwilligers en sponsoren gezocht - MVO Nigeria

13 november 2021

 

Kaderleden en Vrijwilligers gezocht

v.v. The Gunners is een bruisende en gezellige vereniging. Tevens de oudste voetbalclub in de Haagse Beemden. Dit jaar heeft men met de gemeente het hele sportcomplex vernieuwd waaronder een geheel nieuw kunstgrasveld, nieuwe omheining, bestrating en op beide velden heeft men de verlichting vervangen voor Ledverlichting. Op voetbalgebied heeft men de hele club in nieuwe tenues gestoken en zijn er ondanks de beperkingen door Corona daar waar mogelijk veel activiteiten georganiseerd voor de jeugd, zowel voor jongens als meisjes.

 

Om dit alles in goede banen te leiden en waar mogelijk nog verder uit te breiden zoekt de club kaderleden/vrijwilligers voor diverse functies. Over de gehele breedte van de club zoekt men versterking. Op voetbalgebied denk dan aan trainers/begeleiders voor de jeugd, leden ‘Technische Commissie Jeugd’, maar ook commissieleden voor o.a. het organiseren van activiteiten, het werven van sponsoren, versterking van het bestuur, maar ook kantine- & barpersoneel. Voor sommige van deze functies is een ‘Vrijwilligersvergoeding’ beschikbaar.

 

Voor voetbaltechnische zaken zoals (beginnend) trainer zijn opleidingen beschikbaar die geheel door KNVB of deels door de club worden vergoed, hierover zijn maatwerkafspraken te maken.

Heb je interesse en wil je hier graag meer over weten stuur dan een mailtje naar; info@gunners.nl en kijk ook eens op onze website: Website the Gunners

 


Sponsoren gezocht voor v.v. The Gunners

Juist in deze tijden is het door Corona maatregelen voor sportclubs lastig om een gezond en financieel beleid te voeren en de noodzakelijke voorzieningen te treffen zodat alle leden over goede faciliteiten kunnen beschikken om met veel plezier hun sport uit te kunnen oefenen. Ook om de contributie hiervoor zo laagdrempelig mogelijk te houden voor onze leden en om naast het voetbal ook leuke aanvullende activiteiten te organiseren voor zowel jeugd als senioren. Daarom zijn naast de contributie en kantine-inkomsten, ook sponsoren onmisbaar voor de club.

 

Wil jij of ken je iemand uit jouw omgeving die wellicht onze club wil steunen door middel van sponsoring, dan gaan we graag het gesprek daarover aan. Je kunt op veel manieren onze club steunen. Kijk eens op sponsor-mogelijkheden 

 

Uiteraard gaan leden van onze sponsorcommissie graag ook het gesprek aan voor maatwerk of als jij ideeën hebt hierover of lid wil worden van de sponsorcommissie. Ben je geïnteresseerd mail dan naar info@gunners.nl of sponsoring@gunners.nl

 


v.v. The Gunners kijkt ook over de grenzen als het om maatschappelijke betrokkenheid gaat

Gebruikte voetbalkleding (met oude sponsornamen) en andere materialen waaronder ballen, netten voor goals etc. die men hier niet meer inzet om te voetballen krijgen een 2e leven in Nigeria.

Maxwell Omije vader van een speler van de JO-17 zet zich al vele jaren in om schoolkinderen uit zijn vaderland via voetbal te motiveren. Dit betreft kinderen die vaak in moeilijke en slechte omstandigheden toch door middel van het spelletje weer plezier krijgen in hun leven.

 

“Dankzij de beschikbaar gestelde materialen van de club en dankzij donaties van ouders en hulp van mijn vrouw Nathalie is het gelukt om via een container al deze spullen te verschepen naar Nigeria en op deze manier mijn droom waar te maken voor die kinderen”, aldus Maxwell. Een tiental scholen in de regio Eslan Land zijn persoonlijk door Maxwell bezocht en al blij verrast met diverse kleding en materialen.

Wil je meer weten over dit project kijk dan op zijn facebookpagina: https://www.facebook.com/esanfootball.esan 

 

 

       

 

 

 

Het bestuur

Terug naar overzicht

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven