Herfstvakantie vol activiteiten voor Bredase jeugd

24 oktober 2021     Ingezonden bericht

 

Van paintballen tot e-sports. Voor iedereen, uit het regulier en speciaal onderwijs vanaf zes jaar, organiseert Breda Actief deze herfstvakantie diverse activiteiten.

 

De activiteiten lopen uiteen van paintballen tot een FIFA 22 toernooi. Op de onderaan dit artikel genoemde website staat alle informatie en de inschrijfmogelijkheden.

 

FIFA 22 toernooi

Het FIFA 22 toernooi is voor iedereen vanaf tien jaar en wordt gespeeld op een Playstation 4. De beste spelers gaan naar huis met een prijs, variërend van NAC-tickets tot een mCon shirt. Het toernooi is in Huis van de Heuvel (Mgr. Nolensplein 1) op 28 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Het FIFA 22 toernooi wordt samen met Gemeente Breda, mCon esports, Breda University, NAC Maatschappelijk, Grote Broer Grote Zus en Summervibes georganiseerd. Inschrijven is verplicht en kan via de website. Inschrijfdeadline is 28 oktober 09.00 uur.

 

Als toevoeging organiseert Breda Actief in samenwerking met NAC maatschappelijk en Grote Broer Grote Zus diverse extra activiteiten. Zo zijn er deze dag een panna kooi en luchtkussen aanwezig. Deze zijn op dezelfde locatie en voor dezelfde doelgroep. Om deel te nemen aan deze activiteit is geen inschrijving nodig.

 

Sport en spel

Zoals de jeugd uit Breda van ons gewend is, zijn er ook in deze vakantie verschillende sport en spel elementen. Iedereen van zeven tot en met veertien jaar is welkom. De activiteiten zijn op basis van vrije inloop. Dit rooster staat op de website.

 

Paintballen

Voor iedereen tussen de zes en dertien jaar zijn er meerdere paintballactiviteiten. Deze worden met rubberen ballen gespeeld in plaats van met verfballen. Zo creëer je dezelfde sensatie maar zonder de pijn. Ook deze activiteit is vrije inloop. Locatie en tijden staan op de website.

 

Zaalvoetbaltoernooi

De drukbezochte zaalvoetbaltoernooien kunnen niet achterwegen worden gelaten, deze zijn voor alle leeftijdscategorieën. Voor diverse toernooien is het van belang dat sportcoach Jaap van tevoren op de hoogte wordt gesteld. Berichten voor aanmeldingen naar 0642045114. De locatie en tijden zijn te vinden op de website.

 

W: www.breda-actief.nl/herfstvakantie-activiteiten-2021

 

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven