Gratis activiteiten voor mantelzorgers in Breda

23 oktober 2021     Ingezonden bericht

 

Mantelzorgers zorgen vaak lange tijd voor een ander. Tijdens de Week van de Mantelzorg, van 10 t/m 14 november, draaien we de rollen om: dan zorgen we voor de mantelzorgers in Breda.

 

StiB en andere partijen in de stad organiseren leuke activiteiten speciaal voor mantelzorgers. Zo willen we mantelzorgers bedanken voor hun belangrijke werk. Deelname is gratis. Meer informatie vind je op www.stib-breda.nl . Inschrijven is nu mogelijk!

 

Wat staat er op het programma?

Het programma van de Week van de Mantelzorg is heel divers. Daardoor zit er voor iedereen een geschikte activiteit bij. Wat denk je van een unieke stadswandeling of indrukwekkende torenbeklimming van de Grote Kerk onder begeleiding van Gilde de Baronie? Of kies juist voor ontspanning in de vorm van een reikibehandeling of yogales. Beleef de voetbalwedstrijd NAC – Jong FC Utrecht of kies voor actie en ga schaatsen of zwemmen. Inspanning of ontspanning.

 

Event Gezondheid!

Op vrijdag 12 november organiseert StiB samen met GGD West-Brabant het event Gezondheid! Want als mantelzorger kun je daar wel een portie van gebruiken. Met workshops waarin je alles leert over gezond leven, eten en ontspannen. Tussen de workshops door kun je stands bezoeken over voeding, sport en gezondheid. Of fiets je eigen smoothie bij elkaar op de smoothiefiets. Ook is er een kinderprogramma (vanaf vier jaar) in Sinterklaasthema!

 

Jonge mantelzorgers

Ook aan de jonge mantelzorgers is gedacht. Zij kunnen zich bijvoorbeeld opgeven voor een middag spelen bij indoorspeeltuin Kabonk. Of een workshop volgen waarin ze leren hun dromen waar te maken.

 

Kijk voor het hele programma op bovengenoemde website en meld je gratis aan. Alle mantelzorgers in de gemeente Breda zijn van harte welkom! Wees er snel bij, want vol = vol.

 

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven