Introductiebijeenkomsten Toneelgroep Haagse Beemden

16 oktober 2021     Redactie Alex De Vliegere

 

Er vinden op maandag 18 oktober in Ontmoetingscentrum De Sleutel en op donderdag 21 oktober in Buurthuis Gageldonk vanaf 18.30 uur (tot ongeveer 20.00 uur) introductiebijeenkomsten plaats van de nieuwe Toneelgroep Haagse Beemden.

 

Al aardig wat enthousiastelingen meldden zich aan voor dit plan, maar indien u denkt mee te willen doen of als u daaraan twijfelt, loop dan gerust binnen tijdens de introductiebijeenkomsten. Een buitengewoon interessant aspect van dit project is dat er op voorhand nog maar weinig is vastgelegd. De deelnemers leveren zelf de inspiratie voor hetgeen er gebeuren gaat. Eerst komen de deelnemers, dan volgt het verhaal.

 

Waar gaat dit over?

Gedacht wordt aan een groep van ongeveer vijftien spelers, van jong tot oud. Er wordt gekeken wat er leeft onder de aanwezigen en hoe men graag wil bijdragen aan het eindproduct. Daarna gaat regisseur Bert van Gerven in retraite. In januari openbaart hij het resultaat: een bewerking van de inbreng van alle deelnemers.

 

Repetities

Dan gaan de repetities van start. Eerst in twee deelgroepen, tot aan de carnaval. Daarna als geheel, op weg naar de generale repetitie met als hoogtepunt de uitvoeringen voor het grote publiek. Deze staan op de planning voor mei/juni 2022. Doet u mee?

 

W: toneelgroephaagsebeemden.com

E: info@toneelgroephaagsebeemden.com

 

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven