Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Woningbrand

07 oktober 2021     Ingezonden bericht – Foto-enscenering Geert Dekkers

 

“Een woningbrand overkomt mij niet”… Dat denkt u … Op donderdag 14 oktober 2021 presenteren de vrijwillige Ambassadeurs Brandveilig Leven zich op het Kasteelplein tussen 10.00 uur en 19.00 uur.

 

Ambassadeurs Brandveilig Leven Breda staat deze dag voor u klaar om al uw vragen rondom brandveiligheid in en om uw woning te beantwoorden. Wat doet u bijvoorbeeld als er brand uitbreekt in uw woning en u slechts drie minuten de tijd heeft om de woning te verlaten? Is uw woning voldoende brandveilig? Te denken valt bijvoorbeeld aan het plaatsen van rookmelders die mensenlevens kunnen redden.

 

Voorkomen en ontdekken

Deze dag staat in het teken van het voorkomen en het ontdekken van brand. De brandweer van Breda is eveneens aanwezig en ook burgemeester Paul Depla zal zijn opwachting maken. De ambassadeurs komen op verzoek bij u aan huis en verzorgen kosteloos een woningcheck. Op aanvraag worden eveneens presentaties gegeven aan bijvoorbeeld verenigingen van eigenaren.

 

Bent u geïnteresseerd om meer informatie te krijgen rondom het voorkomen van een brand? Kom dan naar het Kasteelplein!

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven