Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Feestelijk weekend voor de boeg

23 september 2021     Redactie Nelleke van der Zee

 

In het weekend van 24 tot en met 26 september zijn er weer volop activiteiten in de wijk.

 

Op vrijdag 24 september wordt bij ontmoetingscentrum De Sleutel een gezellige ‘Burendag’ georganiseerd van 13.00 – 15.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u nader kennismaken met uw buur.

 

Bijenstal

Wie een paar handige handjes bezit kan op zaterdag 25 september bij kinderboerderij De Sik meehelpen om een bijenstal te maken. Is dat toch niet helemaal uw ding, dan zijn er wellicht nog andere klussen waarbij zij uw hulp kunnen gebruiken.

 

 

Burensale

Voor de allereerste keer wordt door Buurthuis Gageldonk de Burensale georganiseerd op zondag 26 september van 10.00 -15.00 uur . Wijkbewoners kunnen vanaf hun eigen erf overtollige goederen verkopen. Waar? Op alle deelnemende adressen. Een deelnemerslijst ligt voor u klaar bij Buurthuis Gageldonk vanaf 09.00 uur.

Aanmelden als deelnemer? Mail naar contact@buurthuisgageldonk.nl . Dat kan tot en met vrijdag 24 september. Vragen: Kom langs of bel naar het buurthuis.

 

Oogstfeest

Op zondag 26 september wordt vanaf 11.00 uur het jaarlijkse oogstfeest gehouden. Naast het lekkere zelfgemaakte gebak en producten uit de tuin kunt u genieten van muziek, met optredens van Ed Boons en Vera Kemme in De Kapeltuin zelf en bij de entree treden zangeres Monica, countryzanger Wim Vriens en zangeres Conchita met Spaanse flamenco op. Genoeg redenen om op de fiets te stappen en eens een kijkje te gaan nemen.

 

 

F: desleutelbreda
F: Buurthuis-Gageldonk

F: dekapeltuin

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven