Coachingsgesprekken voor mantelzorgers

14 september 2021     Ingezonden bericht

 

Heb je als mantelzorger een heftig jaar achter de rug? Sta je er vaak alleen voor? Heb je weinig of geen tijd voor ontspanning? Dan is het belangrijk dat je jezelf weer goed voelt. Daarom biedt StiB nu gratis coaching op maat aan voor mantelzorgers in Breda. StiB is het kenniscentrum voor mantelzorgers in en rondom Breda.

 

Mede door corona hebben veel mantelzorgers een zwaar jaar achter de rug. Er was minder hulp en er kwam meer op de schouders van mantelzorgers terecht. Daarom heeft de gemeente Breda geld beschikbaar gesteld om mantelzorgers extra te ondersteunen. Zij kunnen nu kosteloos een coachingsgesprek voeren. Hieruit volgt een duidelijk en persoonlijk actieplan, waar de mantelzorger direct winst uit haalt.

 

Meer energie

Na het coachingsgesprek weet je welke activiteiten je energie kosten, waarvan je energie krijgt, welke veranderingen daarvoor nodig zijn en hoe je die veranderingen kunt maken. Door deze inzichten kunnen mantelzorgers meer tijd besteden aan energiegevers en minder aan energievreters. Zo komen zij weer beter in hun vel te zitten.

 

Interesse?

Mantelzorgers uit de gemeente Breda kunnen zich kosteloos opgeven. Dat kan via   www.stib-breda.nl/coaching. Of bel naar 076 750 32 00. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kort startgesprek en het maken van een afspraak.

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven