Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Leuke activiteiten als afsluiting van zomervakantie

28 augustus 2021     Redactie Nelleke van der Zee

 

De zomervakantie is weer bijna voorbij. Nog even terugblikken op de leuke vakantie in het buitenland of in eigen land. De vakantiewasjes zijn weer gedaan en alles ligt of hangt weer fris in de kast. Kinderen gaan met hun ouders op pad voor nieuwe schoolspullen en worden langzaam voorbereid op het nieuwe schoolseizoen.

 

Deze laatste week van de vakantie was het voorgaande jaren bij Ontmoetingscentrum De Sleutel altijd druk met de Zovaak-activiteiten. Dit jaar kon het door de coronamaatregelen niet doorgaan. Toch zijn er in deze laatste week leuke activiteiten georganiseerd.

 


Allerlei activiteiten

In samenwerking met Grote Broer/Grote Zus HB heeft het team van vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Sleutel vanaf 30 augustus tot en met 3 september iedere dag weer leuke activiteit georganiseerd. Zit je nog vol met energie en wil jij daar wat mee? Kom dan op maandag 30 augustus lekker springen op het springkussen van 13.00 - 16.00 uur. Op woensdag 1 september kan je van 13.00 tot 16.00 uur heerlijk kliederen met water, tijdens de waterspelmiddag.

 

 

Lekker relaxen kan ook tijdens de filmavond op donderdag 2 september. Deelname aan deze activiteiten bedraagt 1 euro. De zomervakantie wordt tot slot op vrijdag 3 september gezellig afgesloten met een muziekavond.

 

F: desleutelbreda

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven