Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Hoeveel zijn Heidi en Marcel waard?

18 augustus 2021     Redactie Nelleke van der Zee - Foto Anja Wierckx-Staps

 

Heidi en Marcel doen mee aan het televisieprogramma ‘Hoeveel ben je waard?’, dat iedere woensdagavond om 20.30 uur bij SBS 6 wordt uitgezonden met presentator Viktor Brand. Iedere keer wordt er een ander thema besproken. Heidi en Marcel zitten in de uitzending van 25 augustus waar het voornamelijk gaat over het hebben van huisdieren. Hun financiële plaatje wordt terdege onder de loep genomen en dan is te zien hoeveel zij uiteindelijk waard zijn.

 

In het programma ‘Hoeveel ben je waard?’ worden de deelnemers op een financiële weegschaal gezet. Hun inkomsten, schulden en bezittingen, zoals huis en spaargeld tot aan de smartphone toe, worden door experts bekeken. Alles wordt bij elkaar opgeteld en afgetrokken om aan het einde van de rit te zien wat zij echt waard zijn.

 

Heidi: “Doordat ik op Facebook van BN De Stem een post zag staan over mensen en hun huisdieren, heb ik daarop gereageerd. Wij hebben zelf ook veel huisdieren. Ruim een jaar later heb ik bericht gekregen van SBS6 met de uitnodiging om mee te doen aan dit programma. Ik dacht dat het een grap was, maar na navraag bleek het toch waar te zijn. Ik heb er wel lang over nagedacht, maar uiteindelijk toch ja gezegd.”

Op 17 november kwam Viktor Brand met de SBS6-crew naar de Haagse Beemden om de opnames te maken.

 

Werkzaamheden

Heidi is moeder van twee kinderen (25 en 21 jaar). Ze werkt een dag als administratief medewerker bij Intratuin en de andere dagen beheert zij een webshop. Naast haar werkzaamheden maakt zij tijd vrij voor haar hobby’s: diamond painting, handwerken en spelletjes spelen.

Haar man Marcel werkte van 1985 tot 2008 als landmeter voor een ingenieursbedrijf en werkt vanaf 2008 bij een waterschap, eerst ook als landmeter en vanaf 2019 als databeheerder en coördinator van de landmeters.

 

Zijn vrije tijd vult hij met het verzamelen van landmeettoestellen, motorrijden en vakanties. Marcel: “Wij willen met onze deelname voornamelijk laten zien dat je goed moet nadenken voordat je aan dieren begint. De verzorging kost een hoop geld. En wat uiteindelijk ons financieel plaatje is, kunnen ze 25 augustus zien. En Viktor Brand is echt een heel sympathieke man. Het was heel leuk om aan het programma mee te werken, maar ook héél intensief.”

 

Inzage in de financiën

Woordvoerder van SBS6/Talpa: “Viktor is bij dit stel uitgekomen omdat het ontzettende aardige dierenliefhebbers zijn. Hij is bij hen op bezoek geweest om uit te zoeken hoeveel deze mensen uitgeven aan de dieren. Zij hebben er nogal wat, namelijk hond Arcan, vier katten, tien duiven, twee kippen en zeventig vissen. Viktor wilde weten wat zij aan voer betalen en aan medische verzorging van de dieren. Maar ook aan andere zaken, zoals bijvoorbeeld de boodschappen en hobby's. Daarnaast is er een taxateur door het huis gegaan om onder andere de bijzondere verzameling landmeettoestellen van Marcel te taxeren. De financieel expert is in de financiën gedoken en is op zoek gegaan naar schulden en financiële meevallers.

 

Als alles op een rijtje is gezet, wordt de waarde van de deelnemers bekendgemaakt. Want uiteindelijk draait het allemaal om de hamvraag van het programma: hoeveel zijn Heidi en Marcel waard?” Woensdag 25 augustus krijgen wij antwoord op die vraag.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven