Zomerse gezelligheid in Park Kesteren

13 juli 2021     Redactie Nelleke van der Zee

 

Natasja Donkers en het team van vrijwilligers hebben samen met Grote Broer/Grote Zus een leuk afwisselend programma samengesteld voor de wijkbewoners, zoals op de flyer is te lezen. Met deze activiteiten versterken zij de onderlinge verbinding van de buurtbewoners en brengen zij vertier voor de mensen die niet op vakantie gaan.

 

Haal de picknickkleedjes, stoeltjes en parasols maar uit de kast, want de maanden juli, augustus en september staan bol van de activiteiten rondom Ontmoetingscentrum De Sleutel en Park Kesteren (de achtertuin van de buurt).

 

Natasja: “De activiteiten die wij organiseren zijn voor alle buurtbewoners bedoeld. De muzikale omlijsting wordt onder andere verzorgd door High Time Music en Brown Sugar onder leiding van Milaunus Ambeua (Ilo).” Maar als u denkt: ik ga lekker achterover leunen en alleen maar luisteren…,, nee hoor, iedereen die wat kan laten horen op muzikaal gebied mag een duit in het zakje doen.

 

Heeft u altijd al voor publiek willen optreden? De avonden zijn laagdrempelig en u mag uw zangkwaliteit ten gehore brengen. Of misschien speelt u wel leuk harp of een ander instrument, ga uw gang. Het kan alleen maar een gezellige jamsessie worden!

 

De zomer vieren

“Het doel van deze avonden is om de zomer in de wijk te vieren”, zegt Natasja. “Het is buiten en in het park kunnen bezoekers van de activiteiten goed op anderhalve meter van elkaar zitten. Breng gezellig uw eigen kleedje of stoel mee! Ontmoetingscentrum De Sleutel heeft ook verschillende lokalen die voor activiteiten voor de kinderen kunnen worden gebruikt. Wij hopen natuurlijk dat het mooi weer wordt, zodat alles buiten kan worden gehouden. Voor deelname aan de activiteiten voor de kinderen vragen wij 1 euro, daar krijgen zij dan ook iets lekkers voor terug.”

 

Belangrijke data

Zet deze data maar alvast in uw agenda, u vindt ze ook terug in onze HBNieuwsagenda:
22 en 29 juli en 5 augustus Zomeravonden in Park Kesteren met livemuziek
27 juli Familie Picknick
30 juli Buurttuin Disco
30 augustus Vossenjacht
2 september Zomerspooktocht
3 september afsluiting Zomeravonden met livemuziek.

Voor de kinderen worden er ook waterspeelmiddagen en workshopmiddagen georganiseerd. Houd de Facebookpagina’s van Ontmoetingscentrum De Sleutel en Grote Broer/Grote Zus de komende tijd maar goed in de gaten.

 

F: desleutelbreda
F: grotebroer.haagsebeemden

Terug Schrijf reactie

Buienradar

 

 

Het weer vandaag in de Haagse Beemden

 

 

^ Naar boven