Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Mysterie hunebedden Kesterenpark opgelost!

24 mei 2021     Redacteur Tilly van Doorn - Fotograaf Ton van Doorn

 

 

Donderdag heerste er nogal wat verwarring in het Kesterenpark over een verzameling stenen die misschien een hunebed vormden, maar gelukkig kon Natasja Donkers hierover wat meer vertellen en ons uit de droom helpen. Mooie, grote keien die uitnodigen om even te gaan zitten: het past helemaal bij het beeld dat de ‘werkgroep Park’ hierbij voor ogen heeft.

 

Een bijzondere en aantrekkelijke plek in het park: neem plaats op één van de stenen om even van de natuur te genieten, voor een praatje of om een momentje uit de dagelijkse beslommeringen te ontsnappen. Geniet van het groen om je heen, eenden, ganzen, spelende kinderen, of een contact met buurtgenoten.

 

Buurtfonds

De werkgroep deed hiervoor een beroep op het Buurtfonds, een onderdeel van de Postcodeloterij, dat helpt buurtprojecten voor een leefbare buurt snel te realiseren. Nadat de werkgroep het plan had ingediend met een overzicht van de kosten, werd het goedgekeurd en gefinancierd. De totstandkoming moest de werkgroep zelf regelen. Donderdag werden er dertig keien geleverd, wat het hunebedgevoel opleverde. Vervolgens werden ze verspreid en gegroepeerd zoals de werkgroep dit voor ogen had. Iedereen is welkom om hier even tot rust te komen, gezellig wat te kletsen, of van de omgeving te genieten!

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven