Il Primo terras open voor vroeg diner

04 mei 2021     Redactie Jolande Rommens - foto Maaike Rommens

Het terras van Il Primo is weer geopend

 

Il Primo zit op winkelcentrum de Donk en normaliter kun je daar ook een terrasje pakken. Door de corona waren het restaurant en het terras noodgedwongen gesloten. Je kon er alleen afhalen of bestellen om thuis te laten bezorgen. Wat zijn ze gaan doen na 28 april?

 

Senel Özkan vertelt dat hij zijn zaak wel draaiende kon houden ondanks dat het restaurant en het terras niet open mochten de afgelopen maanden. Gelukkig had hij altijd al een mogelijkheid om eten af te halen of thuis te laten bezorgen. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij zijn bedrijf financieel overeind kon houden. “Gelukkig wel”, zegt hij als uw verslaggever hem spreekt.

 

Wat is de planning na 28 april?

“Il Primo kent wel een terras maar we hebben geen lunchkaart, dus we hebben besloten om het terras te openen van 15.00 tot 18.00 uur voor een vervroegd diner. Je kunt dan pizza’s, grillgerechten of pasta’s komen eten. Verder blijft het bij afhalen of thuisbezorgen omdat het binnen nog niet open mag.”

 

Het liefst heeft Il Primo dat je het telefonisch bestelt want als je het via Thuisbezorgd doet, leveren ze daar fors op in. “Je moet dan echter wel contant afrekenen als ze het komen bezorgen. Het voordeel van Thuisbezorgd is dat mensen met hun pinpas gelijk kunnen betalen op de website en dat kan nu nog niet als wij het komen brengen. Misschien is het toch wel een overweging waard om een mobiel pinautomaat te bestellen voor de thuisbezorging”, bedenkt Senel tijdens ons interview.

 

“We heten iedereen van harte welkom. Het is natuurlijk fijn dat ze hier weer een hapje kunnen komen eten!”

 

In afwachting van zonnige tijden

Schrijf reactie

^ Naar boven