Woutgeluiden

28 april 2021     Redactie en foto: Alex de Vliegere

Wout Kwakernaat komt de HBNieuws-familie versterken

 

Beste lezer, ik heb het genoegen u een nieuwe door muziek geïnspireerde artikelenserie, geschreven door Wout Kwakernaat, te mogen aankondigen: Woutgeluiden. Wout gaat schrijven óver muziek. Dat is weer eens iets anders dan muziek schrijven.

 

Wout leeft muziek. Hij verzorgt muzieklessen, leidt meerdere koren en componeert eigen muziekstukken. Wij zijn buitengewoon benieuwd naar zijn verhalen. Wout gaat zijn bevlogen bijdrages, met de bescheiden regelmaat een musicus waardig, eens per twee maanden aan HBNieuws overdragen.

 

Straatbeeld

Als reactie op de impasse in het reguliere leven die door de pandemie werd teweeggebracht, begon de mens aan een creatieve zoektocht naar een alternatieve invulling. Het leven gaat door. Er verandert veel en verandering wekt per definitie weerstand op, maar toch: het leven gaat door! Wout vulde een belangrijk deel van zijn ‘vrijgevallen’ uren in met zijn passie voor het componeren. Er ontstond een serie werken waarin de thematiek rondom het coronagebeuren het uitgangspunt vormt. Het nieuwste deel van dit werk, genaamd ‘Streetview’, kunt u middels onderstaande link beluisteren.

 

 


Samenwerking

Wout is geen ‘Einzelgänger’. Hij drukt me op het hart: “We zijn allemaal een grote familie”. Samen werken aan alles wat mooi en goed is, spreekt hem daarom bijzonder aan. Wij heten Wout van harte welkom in ons HBNieuws-team.

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven