Vermist

Dit is een Vermist-pagina van en voor bewoners van de Haagse Beemden, Prinsenbeek e.o. 

U wordt vriendelijk verzocht door te geven wanneer de oproep eerder van de website mag verdwijnen, bijvoorbeeld omdat u het dier al terug heeft.


 

Wie heeft kat Eddie gezien?

03 maart 2023     Redactie Jolande Rommens-Musquetier

Kat Eddie is op 17 februari onder een motorkap vanuit Oudenbosch meegereden naar een industrieterrein in Breda in de wijk Haagse Beemden. Eddie is hier onder de motorkap vandaan gehaald en heeft helaas uit de armen weten te ontsnappen.

Lees verder

De rubriek ‘Prikbord' is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een zakelijke advertentie in deze rubriek kost € 25 (exclusief btw).

 

Plaats uw aanbod op het prikbord door onderstaande velden in te vullen en onderaan te versturen.

Let erop dat uw contactgegevens vermeld zijn (e-mail en/of telefoon)

(maximaal 64 MB)
Ja Nee

Wat lever ik aan? Heb je kant-en-klaar advertentiemateriaal? Dan kun je dit uploaden als Certified PDF (cPDF). Dit bestand moet voldoen aan een aantal voorwaarden.

Wil je de advertentie door ons laten opmaken? Dan kun je de volgende bestandstypen uploaden:
✱ Tekst: DOC, DOCX of TXT
✱ Foto’s: JPEG of PNG (resolutie minimaal 70 DPI)
✱ Logo’s en illustraties: PDF
✱ Overige bestanden: PDF

Wij maken de advertentie vervolgens voor je op. Je ontvangt vóór plaatsing een link naar de proefadvertentie. Deze kun je goedkeuren of je kunt eenmalig correcties doorgeven. Wanneer wij geen reactie ontvangen vóór de sluittijd, dan plaatsen wij de advertentie.Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven