HBNieuws
HBNieuws
 • HBN enquête
 • Bezorgklachten
 • Haagse Beemden Uitgelicht Humanitas Afdeling Regio Breda  Humanitas Afdeling Regio Breda


  -
  2018-05-31

  Humanitas Breda organiseert informatieavond

  Veel mensen willen in hun vrije tijd graag iets doen voor een ander. Humanitas heeft diverse projecten die volledig draaien op de kracht van vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn daarom altijd welkom. Humanitas Regio Breda organiseert op 31 mei om 19.30 uur een informatieavond voor nieuwe vrijwilligers en geinteresseerden in De Prins.  De afdeling Regio Breda heeft enkele mooie uitdagingen, op uitvoerend, coördinerend en bestuurlijk niveau. Tijdens de avond wordt informatie gegeven over de vereniging Humanitas en wat deze doet in de regio. Er is de mogelijkheid in gesprek te gaan met coördinatoren van de verschillende projecten en te kijken waar uw wensen en vaardigheden liggen en hoe die kunnen worden ingezet.

  Wanneer? Donderdag 31 mei 2018
  Hoe laat? 19.30 uur opening door voorzitter Kok van der Weijden
  Aansluitend -mini-informatiemarkt- per project
  Waar? De Prins, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811 VC Breda

  Aanmelden kan via breda@humanitas.nl o.v.v. informatiebijeenkomst.
  Meer weten over Humanitas? Kijk dan op www.humanitas.nl. Op de afdelingspagina www.humanitas.nl/afdeling/regio-breda staat informatie over de projecten in de regio.

  Humanitas
  De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Landelijk bieden jaarlijks ruim 24.000 goed getrainde vrijwilligers gratis steun aan ruim 65.000 deelnemers. In de regio Breda wordt gewerkt binnen vijf themas: eenzaamheid, opvoeden, opgroeien, thuisadministratie en verlies. Humanitas werkt kleinschalig en persoonlijk. De contacten zijn van mens tot mens en worden in eigen stad of dorp georganiseerd. Wat ons bindt is het gevoel dat we iets voor elkaar willen betekenen en een zinvolle bijdrage willen leveren aan de maatschappij.

  -