HBNieuws
HBNieuws
 • HBN enquête
 • Bezorgklachten
 • Haagse Beemden Uitgelicht Vocaal Ensemble Novafonie  Vocaal Ensemble Novafonie


  -
  2018-05-24

  Open repetitie Novafonie “Oriënt Express”

  Vocaal Ensemble Novafonie organiseert een open repetitie op donderdagavond 24 mei 2018 in buurthuis Gageldonk in Breda. Zing een avond gratis en vrijblijvend mee met Novafonie; voor bladmuziek wordt gezorgd. Het koor neemt u mee op een muzikale reis langs de route van de Oriënt Express. Van Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië en Bulgarije tot het eindpunt Turkije. In de pauze en na afloop kunt u wat drinken aan de gezellige bar.
  Mocht dit smaken naar meer, het concert staat gepland op 25 november 2018. Novafonie kan hiervoor nog versterking gebruiken.
  De open repetitie duurt van 20.00 uur tot 22.15 uur. Het adres is Buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5, Haagse Beemden te Breda. U kunt zich aanmelden via novafonie@gmail.com.
  Vocaal Ensemble Novafonie is een a-capellakamerkoor bestaande uit ruim twintig enthousiaste zangeressen en zangers en staat onder leiding van dirigente Alice Roes. Het koor bestaat ruim vijfentwintig jaar en werkt aan een breed klassiek repertoire van oud tot hedendaags. Plezier en kwaliteit staan daarbij voorop. Meer genieten van Novafonie? Op 3 juni treedt Novafonie op tijdens het festival Middelburg Volkoren en op 6 juli in Chaam. Zie ook http://novafoniebreda.nl.


  -