HBNieuws
HBNieuws

Haagse Beemden Uitgelicht ENnatuurlijkENnatuurlijk


-
2017-11-20

werkzaamheden fietspad Backer en Ruebweg - Walpad

In de week van maandag 20 november start Ennatuurlijk met het vervangen van de warmteleidingen hoogtemperatuur. Deze liggen in het fietspad van de Backer en Ruebweg – Walpad. Het vervangen van deze leidingen is nodig omdat de huidige leiding aan het einde van zijn levensduur is. Veolia Energie Netwerken is directievoerder van dit project, waarbij aannemer Nijkamp de nieuwe leidingen aanlegt. Er is zorgvuldig overleg geweest met de gemeente Breda over deze werkzaamheden.

Wat betekenen deze werkzaamheden voor u? De nieuwe leidingen worden grotendeels teruggelegd in het leidingstelsel waarin de huidige leidingen liggen. De aanleg kan enige overlast veroorzaken voor u als bewoners en/of bedrijf in de omgeving. Het fietspad ten noorden van de Backer en Ruebweg tussen Emerparklaan, Peerdsbroek en Gageldonkseweg wordt volledig afgesloten voor alle gebruikers. Omleidingsroutes voor (brom-)fietsers zijn ter plaatse aangegeven via duidelijke borden. Deze omleidingen blijven in gebruik totdat gemeente Breda het fietspad opnieuw geasfalteerd heeft.

Voor het autoverkeer geldt gedurende deze werkzaamheden een versmalling van de Backer en Ruebweg vanaf de kruising met Emerparklaan, tot voorbij de Veldsteen. Deze wegversmalling zal tot eind maart 2018 in gebruik blijven.

Overlast van deze werkzaamheden is helaas onvermijdelijk, ook om deze veilig te kunnen uitvoeren. We vragen uw begrip hiervoor.

Heeft u nog vragen? Meer informatie vindt u op de website van Ennatuurlijk https://consument.ennatuurlijk.nl/storingen en op de website van gemeente Breda https://www.breda.nl/verkeer-en-vervoer. Op Facebook is actuele informatie te vinden over te project https://www.facebook.com/VervangenSVBackerenRuebwegBreda/. Heeft u daarnaast nog andere vragen? Meer informatie over Ennatuurlijk en antwoorden op de meest voorkomende vragen vindt u op onze website: www.ennatuurlijk.nl. Maar ook onze medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar. U bereikt hen via 085-273456

-