HBNieuws gezocht

VRIJWILLIGERS GEZOCHT IN DE HAAGSE BEEMDEN

Heb jij een vrijwilligersvacature of zoek je deelnemers
voor je organisatie stuur dan een email met een korte omschrijving naar
redactie@hbnieuws.nl

Breda-Actief verzorgd regelmatig cursussen voor vrijwilligers
Voor een overzicht klik hier
Organisatie vacature taakomschrijving link
HBNieuws Redacteur Wil jij leuke en inspirerende mensen ontmoeten en daarover schrijven? Dan ben je bij het HBNieuws, de wijkkrant over en voor de wijk Haagse Beemden, aan het goede adres.

Je ontmoet steeds nieuwe mensen, je vergroot daarmee je netwerk en je beleeft de veelzijdigheid van deze wijk met haar bewoners.
Je schrijft over het verhaal van deze mensen of over de activiteiten die ze organiseren.Een enthousiaste groep vrijwilligers brengt al vanaf 1984 tweewekelijks een krant uit, inmiddels 11.500 oplages. Wij zoeken collega’s die ons komen versterken met het schrijven van artikelen, waarin je je eigen creativiteit kwijt kunt?

Om de week redactievergadering op dinsdagavond waarbij de items worden besproken en onderverdeeld. Eigen inbreng is daarbij ook welkom. Tussendoor is er onderling contact over gebeurtenissen in de wijk of over nieuwe items.Wil jij meebeleven wat er allemaal gebeurt in deze unieke wijk in Breda? Wil jij leren om krantartikelen te schrijven en/of je schrijftalenten ontplooien? Wil jij bijvoorbeeld onze sportredacteur worden?Ga de uitdaging aan om met ons mee te schrijven? Meld je aan via redactie@hbnieuws.nl
link
vv The Gunners trainer/coach 2e selectie-elftal Voetbalvereniging The Gunners zoekt voor haar 2e selectie-elftal een trainer/coach. Het 2e elftal komt momenteel uit in de 3e klasse C en heeft de ambitie om door te stromen naar de 2e klasse. We zoeken een trainer/coach voor de 2 trainingsavonden en die het elftal op zaterdag begeleid en coacht. De invulling van de trainingsavonden en de visie op het spel wordt in nauwe samenwerking met de hoofdcoach van het 1e elftal bepaalt en ook door hem ondersteund daar waar nodig.
Onze voorkeur gaat uit naar een persoon die al in het bezit is van het diploma TC3 maar wij staan ook open voor een persoon die al wel enige ervaring heeft in het trainen en leiden van een selectie-elftal en die de ambitie heeft om deze opleiding te gaan volgen. Wij willen investeren in gemotiveerde mensen die samen met andere een positieve bijdrage leveren aan de visie en het beleid van de vereniging.
Tevens zijn wij op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor onze recreatieve juniorenteams JO19-2 en JO15-2, die tevens op zaterdag aanwezig kan zijn om hen te coachen. Ook voor de interessante JO13-3 zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer die met jonge jongens wilt gaan werken.
Indien je belangstelling hebt kun je dit kenbaar maken via info@gunners.nl

link
HBNieuws Vormgever met kennids van InDesign Werk jij graag als vormgever voor een krant. Wil jij dat je werkstuk in12.000 gezinnen in de bus valt. Kom dan werken voor het HBNieuws de wijkkrant van de Haagse Beemden.

Iedere twee weken maken wij een nieuwe krant en daar kan jij onderdeel van uitmaken

link
HBNieuws ICT-er ICT-er gezochtHet Haagse Beemden Nieuws is een wijkkrant die iedere 14 dagen verschijnt en huis- aan huis in een oplage van 12.000 exemplaren wordt verspreidt.Ben jij de techneut die de spil wil zijn van onze redactie en de website.

Heb je kennis van Joomla en PHP?

Misschien ben jij dan binnenkort de centrale figuur die er voor zorgt dat de redacteuren en fotografen hun werk kunnen doen en dat bezoekers van de website het nieuws uit de Haagse Beemden kunnen lezen.link
vv Gunners trainer/coach Vacature trainer A en B jeugd v.v. The Gunners
 
Voor onze JO19 (2e klasse) en JO 17 (2e klasse)  zijn wij voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een trainer/coach.
 
The Gunners staat bekend als een vereniging met veel aandacht voor haar jeugdleden het is met name een kleine gezellige club. Omdat vv The Gunners veel waarde hecht aan een duidelijk en transparant beleid is gekozen voor een structureel technisch jeugdbeleidsplan.  
Het technisch jeugdbeleidsplan moet concrete handvatten voor het totale jeugdkader bieden. Zodoende kunnen alle jeugdtrainers en jeugdleiders eenduidig te werk gaan om de jeugdspelers op een plezierige, zinvolle en verantwoorde wijze hun sport te laten beleven en hun talenten te ontwikkelen.
 
Wij zoeken een trainer/coach met de volgende functie-eisen:
 
-  In het bezit van TC3, junioren-diploma of door ervaring verkregen niveau.
– (Aantoonbare) ervaring als trainer/coach van juniorenteams
– Mensgericht, empathisch en betrokken bij de vereniging.
– Wil meedenken en bijdragen aan de invulling van het technisch jeugdbeleidsplan
– Beschikbaar op maandag- en woensdag avond of  dinsdag en donderdag avond  voor het verzorgen van de teamtraining.
– Beschikbaar op zaterdagen voor het coachen en begeleiden van de wedstrijden.
– Conformeren aan de jeugdopleidingsvisie van The Gunners
 
Mocht je interesse hebben dan graag contact opnemen met Robin de Vos - Technische Commissie Algemeen - tel 0628655809.

link
n