Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Haagse Beemden veertig jaar

2017, een bijzonder jaar ligt voor ons. Een nieuw begin met nieuwe kansen. Dat geldt natuurlijk voor ieder jaar, maar in 2017 is het precies veertig jaar geleden dat de eerste paal de grond in ging voor de grootste uitbreiding die Breda ooit gekend heeft, de wijk Haagse Beemden. Verschillende organisaties uit de wijk zullen hier het komende jaar aandacht aan besteden.


Bert
Uiteraard zal ook het Haagse Beemden Nieuws aandacht besteden aan deze mijlpaal, zowel in de krant als op de website hbnieuws.nl. In het menu op de website staat een button met de tekst HB 40 jaar. In de komende maanden zullen we regelmatig een nieuw onderdeel toevoegen op deze site, voorzien van foto’s van toen en nu en alle interviews die we houden over dit onderwerp.
Deze maand is er een bijeenkomst met verschillende organisaties waarop meer duidelijk zal worden over de verschillende plannen die er leven in de wijk om het historische moment te herdenken. Zodra dit bekend is zullen we hierover berichten. Heeft u nog bijzondere verhalen of foto’s uit de beginperiode dan stellen wij het zeer op prijs als u deze wilt sturen naar redactie@hbnieuws.nl


leeg