Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
 • HBN enquĂȘte
 • Bezorgklachten
 • ;
  ;

  Inschrijven voor de Zovaakweek

  De inschrijvingen voor deelname aan de HBkidzzz Zovaakweek zijn op 7 mei van start gegaan. Kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen zich opgeven om van 13 tot en met 17 augustus weer aan allerlei activiteiten in en nabij ontmoetingscentrum De Sleutel deel te nemen.


  Nelleke
  Het is een jaarlijks terugkerende week waarin spelletjes, educatie en verrassingen de boventoon vieren. Elma, Natasja en een team van vijfentwintig vrijwilligers gaan er ook dit jaar voor zorgen dat het een spetterende week gaat worden. Van maandag tot donderdag zijn er activiteiten gepland, met als klap op de vuurpijl een verrassingsuitje op vrijdag. Daar moet zoals gewoonlijk donderdag hard voor gewerkt worden om de locatie te kunnen raden.

  Educatie
  Omdat het niet alleen spelen betreft, organiseert het team op dinsdag altijd een educatieve dag. Aan lekker ontspannen wordt op woensdag gedacht. Veel kinderen zijn bekend met de Zovaakweek en genieten er volop van. Dus wees er snel bij, want vol is vol. Inschrijvingen kan op maandag en woensdag van 8.45 tot 11.45 uur of dinsdag en donderdag van 13.15 tot 15.15 uur. Mocht het je niet lukken om op deze tijden te komen, dan kun je een afspraak maken met Elma op 06-41557666 of Natasja op 06-24525047.
  F: zovaakweek <


  Swingen op de klanken van het Zovaaklied
  Piet van Gerven