Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
 • HBN enquête
 • Bezorgklachten
 • ;
  ;

  Nominatie verkiezing

  Baronie MuziekTheater heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Baronie MuziekTheater nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Baronie MuziekTheater, waarmee het zich genomineerd heeft. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers, zijn diverse gave prijzen te verdienen.


  ingezonden
  Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden! 


  Ingrid Keusters over de vereniging: “Baronie MuziekTheater is een nieuwe weg ingeslagen en wil met zijn eigentijdse karakter laten zien en voelen hoe mooi zang en theater samen gaan. We werken dan ook sinds kort met een professionele regisseur om verder theatraal te ontwikkelen. Daarnaast worden we begeleidt door een ervaren zangcoach. We zoeken zoveel mogelijk samenwerking met andere verenigingen, scholen, kunstenaars en dergelijke.


  In het weekend van 23 november staan we weer op de planken. Of eigenlijk niet op de planken maar in een café, waar we onze productie op een vernieuwende manier ten tonele brengen. Dus als u op ons stemt hopen wij een prijs, die ons verder helpt te ontwikkelen, te winnen. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden immers beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten."

  Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem voor 20 mei op Baronie MuziekTheater  Volg de verkiezing via: Twitter| Instagram | Facebook | YouTube.   Zie voor meer informatie www.verenigingvanhetjaar.nl.
  Groepsfoto Baronie MuziekTheater (archief)
  Leo van Maanen