Haagse Beemde Nieuws
HBNieuws
HBNieuws
;
;

Muziekvereniging Fidelis timmert verder aan de weg

Muziekvereniging Fidelis heeft zich sinds enkele jaren gevestigd in de Haagse Beemden, waar ze iedere maandagavond repeteren in Het Kraaienest.


Omdat zij tijdloos willen blijven en muziek van deze tijd willen blijven maken, met bv Feel the Music (een promconcert met zangers en dansers), zijn zij op zoek naar muzikanten, bugels, hoorns, altsaxen en slagwerkers. Ook muzikanten in opleiding zijn van harte welkom! Je kan je aanmelden op onderstaand mailadres, of kom gezellig eens kijken en luisteren op maandagavond vanaf 20.00 uur bij een repetitie


ingezonden
Voor het hardwerkend bestuur zijn zij op zoek naar een sociale voorzitter (M/V) die affectie heeft met muziek, hij/zij hoeft zelf geen muzikant te zijn, maar het zou fijn zijn als hij/zij wel enige connecties heeft met de gemeente of andere instanties.


Ook zoeken zij nog een bestuurslid met creatieve idee├źn en liefde en passie voor de muzikanten en de organisatie binnen een muziekvereniging. Dit in samenwerking met de andere bekwame bestuursleden.


Heb je interesse?


Mail naar secretariaat@fanfarefidelis.nl


Kijk ook op de website www.muziekverenigingfidelis.nl

leeg